Diskuzní fórum

Setkání? Sraz? SerialZoneCon?

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Frozen99
Uživatel od první verze | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
2. 5. 2012 / 21:00:19 (před 12 roky)
off

Zatím se u nás neví, jak to bude s dovolenou (respektive, jestli se vůbec na nějakou pojede :D), ale budu se snažit ze všech sil, abych do té Prahy dorazil :)

See Madonna and die...
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
2. 5. 2012 / 21:07:05 (před 12 roky)
off
Frozen99 napsal(a):

Zatím se u nás neví, jak to bude s dovolenou (respektive, jestli se vůbec na nějakou pojede :D), ale budu se snažit ze všech sil, abych do té Prahy dorazil :)

You better!!! Jinak si mě nepřej! :P :D

Treatys
Redaktor | Cool level: 19 | Černá zmije
2. 5. 2012 / 21:19:24 (před 12 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

Stačilo by něco takového? Necháváme lidi se zapsat, klidně to můžou i postupně měnit, pak to k nějakému datu uzavřeme, dejme tomu týden předtím ještě připomene, aby to lidi doplnili najisto, a máme obstojný seznam :)

btw. míchané nevadí :)

Budiž. Myslel sjem, že udělám něco, zčehož pak poznáme kolik a čeho objednat :D Protože jsem zvědav, jak tohle chceš sečíst ;) :D

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
2. 5. 2012 / 21:20:11 (před 12 roky)
off
Frozen99 napsal(a):

Tak to tam kdyžtak připiš do poznámky, ať pak víme, koho se máme doptat na aktuální situaci... :)

And when my time is up, have I done enough?
Editováno: 1x | Naposledy: 2. 5. 2012 / 21:21:46
Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
2. 5. 2012 / 21:21:31 (před 12 roky)
off
Treatys napsal(a):

Budiž. Myslel sjem, že udělám něco, zčehož pak poznáme kolik a čeho objednat :D Protože jsem zvědav, jak tohle chceš sečíst ;) :D

jednoduše. Prostě k nějakému datu, plácnu 10. vyhlásíme, že za pět dní končí přihlašování, 15. to vezmem a ručně to spočítáme.. věř mi, víc lidí než 25 tam nebude ;)

edit: ale jestli potřebuješ něco ve stylu objednávky, tak se omlouvám...

And when my time is up, have I done enough?
Editováno: 1x | Naposledy: 2. 5. 2012 / 21:36:04
Frozen99
2. 5. 2012 / 21:22:03 (před 12 roky)
off
ragelly napsal(a):

You better!!! Jinak si mě nepřej! :P :D

Nenuť mě se rozhodovat mezi mou milovanou Croatiou a Tebou :D To by byl tuhý boj ;)

Ty víš, volání moře... :P :D

See Madonna and die...
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
2. 5. 2012 / 21:24:55 (před 12 roky)
off
Frozen99 napsal(a):

Nenuť mě se rozhodovat mezi mou milovanou Croatiou a Tebou :D To by byl tuhý boj ;)

Ty víš, volání moře... :P :D

No dobře... :D Ale dovča stejně takhle brzo nebude, ne a ne! :P Takže srázek platí.. :D

Frozen99
2. 5. 2012 / 21:29:12 (před 12 roky)
off
ragelly napsal(a):

No dobře... :D Ale dovča stejně takhle brzo nebude, ne a ne! :P Takže srázek platí.. :D

Hlavně, aby byla!! :) A srázek taky!! :)

See Madonna and die...
Treatys
2. 5. 2012 / 22:03:07 (před 12 roky)
off

Dovolil jsem si udělat v PHP menší formulář

http://serialzone.jankupavel.com/

výsledky jsou sečtené zde.

Tedy pokud to nevyhovuje, tak se na něj vykašlete. Jen v případě triček atd. jsem myslel, že bude dobré mít přesná čísla ;)

Mimochodem... bere si někdo na triko ty nárámky, trička a placky, nebo to můžu zařídit já? :D

Editováno: 1x | Naposledy: 2. 5. 2012 / 22:05:43
Treatys
2. 5. 2012 / 22:07:44 (před 12 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

jednoduše. Prostě k nějakému datu, plácnu 10. vyhlásíme, že za pět dní končí přihlašování, 15. to vezmem a ručně to spočítáme.. věř mi, víc lidí než 25 tam nebude ;)

edit: ale jestli potřebuješ něco ve stylu objednávky, tak se omlouvám...

mno vytvořil jsem to tak, že pak půjde jednodušše rozeslat hromadný email z organizačními záležitostmi, konečná objednávka atd. Zatím je to čistě formulář, kde na sebe necháš kontakt a zaškrtneš co chceš :D (bude to jednoduché na organizaci).