Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Zatím se u nás neví, jak to bude s dovolenou (respektive, jestli se vůbec na nějakou pojede :D), ale budu se snažit ze všech sil, abych do té Prahy dorazil :)
Frozen99 napsal(a):
Zatím se u nás neví, jak to bude s dovolenou (respektive, jestli se vůbec na nějakou pojede :D), ale budu se snažit ze všech sil, abych do té Prahy dorazil :)
You better!!! Jinak si mě nepřej! :P :D
Seraphine313 napsal(a):
Stačilo by něco takového? Necháváme lidi se zapsat, klidně to můžou i postupně měnit, pak to k nějakému datu uzavřeme, dejme tomu týden předtím ještě připomene, aby to lidi doplnili najisto, a máme obstojný seznam :)
btw. míchané nevadí :)
Budiž. Myslel sjem, že udělám něco, zčehož pak poznáme kolik a čeho objednat :D Protože jsem zvědav, jak tohle chceš sečíst ;) :D
Frozen99 napsal(a):
Tak to tam kdyžtak připiš do poznámky, ať pak víme, koho se máme doptat na aktuální situaci... :)
Treatys napsal(a):
Budiž. Myslel sjem, že udělám něco, zčehož pak poznáme kolik a čeho objednat :D Protože jsem zvědav, jak tohle chceš sečíst ;) :D
jednoduše. Prostě k nějakému datu, plácnu 10. vyhlásíme, že za pět dní končí přihlašování, 15. to vezmem a ručně to spočítáme.. věř mi, víc lidí než 25 tam nebude ;)
edit: ale jestli potřebuješ něco ve stylu objednávky, tak se omlouvám...
ragelly napsal(a):
You better!!! Jinak si mě nepřej! :P :D
Nenuť mě se rozhodovat mezi mou milovanou Croatiou a Tebou :D To by byl tuhý boj ;)
Ty víš, volání moře... :P :D
Frozen99 napsal(a):
Nenuť mě se rozhodovat mezi mou milovanou Croatiou a Tebou :D To by byl tuhý boj ;)
Ty víš, volání moře... :P :D
No dobře... :D Ale dovča stejně takhle brzo nebude, ne a ne! :P Takže srázek platí.. :D
ragelly napsal(a):
No dobře... :D Ale dovča stejně takhle brzo nebude, ne a ne! :P Takže srázek platí.. :D
Hlavně, aby byla!! :) A srázek taky!! :)
Dovolil jsem si udělat v PHP menší formulář
http://serialzone.jankupavel.com/
výsledky jsou sečtené zde.
Tedy pokud to nevyhovuje, tak se na něj vykašlete. Jen v případě triček atd. jsem myslel, že bude dobré mít přesná čísla ;)
Mimochodem... bere si někdo na triko ty nárámky, trička a placky, nebo to můžu zařídit já? :D
Seraphine313 napsal(a):
jednoduše. Prostě k nějakému datu, plácnu 10. vyhlásíme, že za pět dní končí přihlašování, 15. to vezmem a ručně to spočítáme.. věř mi, víc lidí než 25 tam nebude ;)
edit: ale jestli potřebuješ něco ve stylu objednávky, tak se omlouvám...
mno vytvořil jsem to tak, že pak půjde jednodušše rozeslat hromadný email z organizačními záležitostmi, konečná objednávka atd. Zatím je to čistě formulář, kde na sebe necháš kontakt a zaškrtneš co chceš :D (bude to jednoduché na organizaci).