Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Treatys napsal(a):
mno vytvořil jsem to tak, že pak půjde jednodušše rozeslat hromadný email z organizačními záležitostmi, konečná objednávka atd. Zatím je to čistě formulář, kde na sebe necháš kontakt a zaškrtneš co chceš :D (bude to jednoduché na organizaci).
Ok, no comment, máš pravdu. Ale to moje bylo zase přehlednější.
Seraphine313 napsal(a):
Ok, no comment, máš pravdu. Ale to moje bylo zase přehlednější.
Když se budu nudit, tak to zpřehledním... tohle je narychlo spíchnuté k funkčnosti :D Takže pokud nemáte nic proti, pro budoucí objenávku bych využil spíš formuláře (hlavně kvůli možnosti přímého počítání (a taky dohledatelnosti dat, možnosti rozeslání emailu). :D
Treatys napsal(a):
Když se budu nudit, tak to zpřehledním... tohle je narychlo spíchnuté k funkčnosti :D Takže pokud nemáte nic proti, pro budoucí objenávku bych využil spíš formuláře (hlavně kvůli možnosti přímého počítání (a taky dohledatelnosti dat, možnosti rozeslání emailu). :D
jo, ale můžeš si to přes formulář "rozmyslet" ? Nebo odešleš jednou a je to závazné? Tady to mělo výhodu v tom, že si to uživatel mohl rozmýšlet dokud chtěl a mohl kalkulovat.
Nevzdám se těch patnácti minut života, které jsem strávil výrobou toho dokumentu, jen tak snadno! :D
Seraphine313 napsal(a):
Nevzdám se těch patnácti minut života, které jsem strávil výrobou toho dokumentu, jen tak snadno! :D
Já jsem třeba ten tvůj dokument vůbec nepochopila, takže o přehlednosti bych tu vůbec nemluvila :D. I když to bude možná taky tim, že jsem do teď zapíjela zkouškový, mrknu na to ráno a uvidim :D
:D můžeš... tenhle formulář je jako dočasná a pak před koncem přijde odkaz emailem, kde se potvrdí účast :d (14 dní do předu) a trika jakmile bude nějaká kalkulace, tak se rozešle také email ;)
Nevzdám se svých 15 PHP minut jen tak :P
ragelly napsal(a):
Ach vy dva... :D Já se klidně napíšu do obou :D
To člověk ocení :D
Treatys napsal(a):
:D můžeš... tenhle formulář je jako dočasná a pak před koncem přijde odkaz emailem, kde se potvrdí účast :d (14 dní do předu) a trika jakmile bude nějaká kalkulace, tak se rozešle také email ;)
Nevzdám se svých 15 PHP minut jen tak :P
taky by bylo dobré dopředu říkat velikost trika..
dobře, odteď to už oficiálně nepropaguju :D tedy to moje...
a nechtělo by to nejdřív rozšířit mezi víc lidí? možná by jel i někdo, kdo tu fórum nečte, ale jinak se o tom nemá šanci dozvědět :D
Seraphine313 napsal(a):
taky by bylo dobré dopředu říkat velikost trika..
dobře, odteď to už oficiálně nepropaguju :D tedy to moje...
Mno s tou velikostí trika to není špatný nápad... ale nejdřív bych zvážil potisk (udělal bych to tak, že jakmile budeme vědět, kolik bude trik - nechal bych to tak 2 týdny běžet a pak uzavřel - rozešleme emailem link těm, kteří je chtějí, kde bude cena, link a velikost - zde tak týden a pak do výroby) Mno a potom uděláme to samé s konečnou účastí :D V jednoduchosti je krása.