Diskuzní fórum

Setkání? Sraz? SerialZoneCon?

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
2. 5. 2012 / 22:17:08 (před 12 roky)
off
Treatys napsal(a):

mno vytvořil jsem to tak, že pak půjde jednodušše rozeslat hromadný email z organizačními záležitostmi, konečná objednávka atd. Zatím je to čistě formulář, kde na sebe necháš kontakt a zaškrtneš co chceš :D (bude to jednoduché na organizaci).

Ok, no comment, máš pravdu. Ale to moje bylo zase přehlednější.

And when my time is up, have I done enough?
Treatys
Redaktor | Cool level: 19 | Černá zmije
2. 5. 2012 / 22:20:54 (před 12 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

Ok, no comment, máš pravdu. Ale to moje bylo zase přehlednější.

Když se budu nudit, tak to zpřehledním... tohle je narychlo spíchnuté k funkčnosti :D Takže pokud nemáte nic proti, pro budoucí objenávku bych využil spíš formuláře (hlavně kvůli možnosti přímého počítání (a taky dohledatelnosti dat, možnosti rozeslání emailu). :D

Seraphine313
2. 5. 2012 / 22:27:19 (před 12 roky)
off
Treatys napsal(a):

Když se budu nudit, tak to zpřehledním... tohle je narychlo spíchnuté k funkčnosti :D Takže pokud nemáte nic proti, pro budoucí objenávku bych využil spíš formuláře (hlavně kvůli možnosti přímého počítání (a taky dohledatelnosti dat, možnosti rozeslání emailu). :D

jo, ale můžeš si to přes formulář "rozmyslet" ? Nebo odešleš jednou a je to závazné? Tady to mělo výhodu v tom, že si to uživatel mohl rozmýšlet dokud chtěl a mohl kalkulovat.

Nevzdám se těch patnácti minut života, které jsem strávil výrobou toho dokumentu, jen tak snadno! :D

ragelly
Boss přes články | Cool level: 118 | Oswald 'Penguin' Cobblepot
2. 5. 2012 / 22:31:30 (před 12 roky)
off

Ach vy dva... :D Já se klidně napíšu do obou :D

Lemonie
Uživatel od první verze | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
2. 5. 2012 / 22:33:31 (před 12 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

Nevzdám se těch patnácti minut života, které jsem strávil výrobou toho dokumentu, jen tak snadno! :D

Já jsem třeba ten tvůj dokument vůbec nepochopila, takže o přehlednosti bych tu vůbec nemluvila :D. I když to bude možná taky tim, že jsem do teď zapíjela zkouškový, mrknu na to ráno a uvidim :D

Whatever
Treatys
2. 5. 2012 / 22:34:45 (před 12 roky)
off

:D můžeš... tenhle formulář je jako dočasná a pak před koncem přijde odkaz emailem, kde se potvrdí účast :d (14 dní do předu) a trika jakmile bude nějaká kalkulace, tak se rozešle také email ;)

Nevzdám se svých 15 PHP minut jen tak :P

Treatys
2. 5. 2012 / 22:35:43 (před 12 roky)
off
ragelly napsal(a):

Ach vy dva... :D Já se klidně napíšu do obou :D

To člověk ocení :D

Seraphine313
2. 5. 2012 / 22:39:30 (před 12 roky)
off
Treatys napsal(a):

:D můžeš... tenhle formulář je jako dočasná a pak před koncem přijde odkaz emailem, kde se potvrdí účast :d (14 dní do předu) a trika jakmile bude nějaká kalkulace, tak se rozešle také email ;)

Nevzdám se svých 15 PHP minut jen tak :P

taky by bylo dobré dopředu říkat velikost trika..

dobře, odteď to už oficiálně nepropaguju :D tedy to moje...

aaaja
Uživatel od první verze | Cool level: 46 | Richard Hammond
2. 5. 2012 / 22:44:52 (před 12 roky)
off

a nechtělo by to nejdřív rozšířit mezi víc lidí? možná by jel i někdo, kdo tu fórum nečte, ale jinak se o tom nemá šanci dozvědět :D

There are no cows in space.
Treatys
2. 5. 2012 / 22:44:59 (před 12 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

taky by bylo dobré dopředu říkat velikost trika..

dobře, odteď to už oficiálně nepropaguju :D tedy to moje...

Mno s tou velikostí trika to není špatný nápad... ale nejdřív bych zvážil potisk (udělal bych to tak, že jakmile budeme vědět, kolik bude trik - nechal bych to tak 2 týdny běžet a pak uzavřel - rozešleme emailem link těm, kteří je chtějí, kde bude cena, link a velikost - zde tak týden a pak do výroby) Mno a potom uděláme to samé s konečnou účastí :D V jednoduchosti je krása.