Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
aaaja napsal(a):
a nechtělo by to nejdřív rozšířit mezi víc lidí? možná by jel i někdo, kdo tu fórum nečte, ale jinak se o tom nemá šanci dozvědět :D
Mám napsat článek? :D
Treatys napsal(a):
no, rozhodně by to neuškodil :D
Já si spíš myslim, že by bylo fajn napřed zveřejnit jak by ty trika/placky/whatever vypadaly, protože si myslím že ne všichni budou chtít do něčeho jít jen tak na blind ;-)
Lemonie napsal(a):
Já si spíš myslim, že by bylo fajn napřed zveřejnit jak by ty trika/placky/whatever vypadaly, protože si myslím že ne všichni budou chtít do něčeho jít jen tak na blind ;-)
good point :)
Treatys napsal(a):
Nemyslím, že je ještě vhodná doba... dokud nebudeme mít hmatatelně něco zařízeného, nemá to smysl.
Když mi Fruiko zašle buď loga (dělám občas graficky prace, vč. motivu na trička), tak to zpracuju a nahodim jak k výběru, tak potom do článku :D
Seraphine313 napsal(a):
Nemyslím, že je ještě vhodná doba... dokud nebudeme mít hmatatelně něco zařízeného, nemá to smysl.
to je pak ale zbytečný řešit počet triček, když se neví, kdo vlastně pojede a měl by zájem...
Seraphine313 a aaaja:
Hotová Hlava 22! :D
aaaja napsal(a):
to je pak ale zbytečný řešit počet triček, když se neví, kdo vlastně pojede a měl by zájem...
Všechno pěkně popořadě. Zájem je. Takže teď podnik. Mezitím se hlašte na trička, závazné to není. Až bude podnik, napíše se článek (a doufám, že to bude dřív než ke konci června). Lemonie má pravdu, začínáme šílet a nevšímáme si podstatných věcí.
Napsal jsem Fruikovi o loga, tak snaad je dodá :D Možná bychom do konce týdne tedy mohli mít návrh triček (a obratem by mi dodavatel zaslal cenu pro různá množství)