Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak to bych se teda taky někam dovalila, no :)
Popřípadě klidně s něčím vypomohla...
Tak já bych se teda taky přidala :)))) Stejně má u mě channina drink:D a opití mám ten dojem :D Otázka je kde? Na jak dlouho?:_) A v kolika lidech?:)
být to v Praze, tak se taky přidam :)
channina napsal(a):
Tak to bych se teda taky někam dovalila, no :)
Popřípadě klidně s něčím vypomohla...
to budeme moc rádi, ale pořád záleží na tom, kolik nás bude, pak se asi domluví místo a podrobnosti... mimochodem zkuste něco navrhnout :) Praha, Brno? Blatnice pod Svatým Antonínkem? A kdy? Já bych byl pro konec června někdy o víkendu, to už mají všichni po škole, ale nikdo ještě nejede na dovolenou.
haroska napsal(a):
Tak já bych se teda taky přidala :)))) Stejně má u mě channina drink:D a opití mám ten dojem :D Otázka je kde? Na jak dlouho?:_) A v kolika lidech?:)
Tak doufám aspoň ve tři desítky kusů, pokud nás bude víc, jenom líp :) Od pátku do neděle? Ale mimo jakoukouliv ligovou sezónu :D Kde, to je zatím otázka největší... Jestli v Praze, bude to muset zařizovat někdo jiný, Brno bych asi zařídil sám.. ale chápu, že třeba z Karlových Varů to pro někoho bude trochu z ruky..
Jihlava, Brno :)
Já se sice v KV narodila, ale žiju v Praze.... Poslední víkend v červnu mám narozeniny a pak pravděpodobně odjedu do USA. Takže kdyby se to sfouklo v červnu, nebyla bych proti. Praha či Brno, to už je jedno... ale co třeba MIKULOV?:D
Mně je to úplně jedno, zvládnu Prahu i Brno ;) I nějaké jiné město, ale předpokládám, že se bude rozhodovat hlavně mezi těmito dvěma :)
já jsem spíš pro Prahu, tam studuju... a předpokládam, že do Budějc se nikdo nepotahne, ale nezlobila bych se za ně :D
haroska napsal(a):
Já se sice v KV narodila, ale žiju v Praze.... Poslední víkend v červnu mám narozeniny a pak pravděpodobně odjedu do USA. Takže kdyby se to sfouklo v červnu, nebyla bych proti. Praha či Brno, to už je jedno... ale co třeba MIKULOV?:D
Mikulov... ok, jak si přeješ :D ono jde právě o to, něco zvolit, ale aby to pak měl kdo zařídit... Brno teoreticky by šlo, ale když řeknem, že to tam bude, plno lidí se začne vymlouvat, že to je daleko...