Diskuzní fórum

Setkání? Sraz? SerialZoneCon?

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

channina
Uživatel od první verze | Cool level: 133 | Jackson 'Jax' Teller
29. 3. 2012 / 22:37:02 (před 12 roky)
off

Tak to bych se teda taky někam dovalila, no :)
Popřípadě klidně s něčím vypomohla...

What's meant to be, eventually will be.
haroska
Uživatel od první verze | Cool level: 45 | Jeremy Clarkson
29. 3. 2012 / 23:01:28 (před 12 roky)
off

Tak já bych se teda taky přidala :)))) Stejně má u mě channina drink:D a opití mám ten dojem :D Otázka je kde? Na jak dlouho?:_) A v kolika lidech?:)

aaaja
Uživatel od první verze | Cool level: 46 | Richard Hammond
29. 3. 2012 / 23:08:55 (před 12 roky)
off

být to v Praze, tak se taky přidam :)

There are no cows in space.
Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
29. 3. 2012 / 23:12:38 (před 12 roky)
off
channina napsal(a):

Tak to bych se teda taky někam dovalila, no :)
Popřípadě klidně s něčím vypomohla...

to budeme moc rádi, ale pořád záleží na tom, kolik nás bude, pak se asi domluví místo a podrobnosti... mimochodem zkuste něco navrhnout :) Praha, Brno? Blatnice pod Svatým Antonínkem? A kdy? Já bych byl pro konec června někdy o víkendu, to už mají všichni po škole, ale nikdo ještě nejede na dovolenou.

haroska napsal(a):

Tak já bych se teda taky přidala :)))) Stejně má u mě channina drink:D a opití mám ten dojem :D Otázka je kde? Na jak dlouho?:_) A v kolika lidech?:)

Tak doufám aspoň ve tři desítky kusů, pokud nás bude víc, jenom líp :) Od pátku do neděle? Ale mimo jakoukouliv ligovou sezónu :D Kde, to je zatím otázka největší... Jestli v Praze, bude to muset zařizovat někdo jiný, Brno bych asi zařídil sám.. ale chápu, že třeba z Karlových Varů to pro někoho bude trochu z ruky..

And when my time is up, have I done enough?
BuBBleS
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
29. 3. 2012 / 23:25:57 (před 12 roky)
off

Jihlava, Brno :)

haroska
Uživatel od první verze | Cool level: 45 | Jeremy Clarkson
29. 3. 2012 / 23:27:50 (před 12 roky)
off

Já se sice v KV narodila, ale žiju v Praze.... Poslední víkend v červnu mám narozeniny a pak pravděpodobně odjedu do USA. Takže kdyby se to sfouklo v červnu, nebyla bych proti. Praha či Brno, to už je jedno... ale co třeba MIKULOV?:D

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
29. 3. 2012 / 23:28:56 (před 12 roky)
off

Mně je to úplně jedno, zvládnu Prahu i Brno ;) I nějaké jiné město, ale předpokládám, že se bude rozhodovat hlavně mezi těmito dvěma :)

aaaja
Uživatel od první verze | Cool level: 46 | Richard Hammond
29. 3. 2012 / 23:30:53 (před 12 roky)
off

já jsem spíš pro Prahu, tam studuju... a předpokládam, že do Budějc se nikdo nepotahne, ale nezlobila bych se za ně :D

There are no cows in space.
Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
29. 3. 2012 / 23:46:46 (před 12 roky)
off
haroska napsal(a):

Já se sice v KV narodila, ale žiju v Praze.... Poslední víkend v červnu mám narozeniny a pak pravděpodobně odjedu do USA. Takže kdyby se to sfouklo v červnu, nebyla bych proti. Praha či Brno, to už je jedno... ale co třeba MIKULOV?:D

Mikulov... ok, jak si přeješ :D ono jde právě o to, něco zvolit, ale aby to pak měl kdo zařídit... Brno teoreticky by šlo, ale když řeknem, že to tam bude, plno lidí se začne vymlouvat, že to je daleko...

And when my time is up, have I done enough?
channina
Uživatel od první verze | Cool level: 133 | Jackson 'Jax' Teller
29. 3. 2012 / 23:57:30 (před 12 roky)
off

Náhodou, cesta se Student Agency do Brna... paráda, nemůžu si stěžovat :D

What's meant to be, eventually will be.