Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Treatys napsal(a):
Napsal jsem Fruikovi o loga, tak snaad je dodá :D Možná bychom do konce týdne tedy mohli mít návrh triček (a obratem by mi dodavatel zaslal cenu pro různá množství)
Uvidíme, každopádně snad se to někam pohne :)
Seraphine313 napsal(a):
Všechno pěkně popořadě. Zájem je. Takže teď podnik. Mezitím se hlašte na trička, závazné to není. Až bude podnik, napíše se článek (a doufám, že to bude dřív než ke konci června). Lemonie má pravdu, začínáme šílet a nevšímáme si podstatných věcí.
ale aspoň je dobře, že je snaha s tim hnout :D
Na to, aby se zařídil podnik, je třeba aspoń přibližný počet lidí a datum, aby se dalo ověřit, zda tam náhodou už něco nemají, ne? :D
channina napsal(a):
Na to, aby se zařídil podnik, je třeba aspoń přibližný počet lidí a datum, aby se dalo ověřit, zda tam náhodou už něco nemají, ne? :D
to je taky fakt... sakra, my jsme organizátoři jedna radost :D
Je to začarovaný kruh! :D
channina napsal(a):
počet lidí už máme - přece ti, co hlasovali v anketě. Datum je předběžně stanoveno na 23. 6. s možností pozměňit - po vzájemné domluvě.
Seraphine313 napsal(a):
počet lidí už máme - přece ti, co hlasovali v anketě. Datum je předběžně stanoveno na 23. 6. s možností pozměňit - po vzájemné domluvě.
Podle mě to není moc konečnej počet ;) Hodně lidí o ni asi ani nevědělo. Tipl bych si, že ještě tak 20 lidí se přidá :D (aspoň ať nás je 50 :P)
Treatys napsal(a):
Podle mě to není moc konečnej počet ;) Hodně lidí o ni asi ani nevědělo. Tipl bych si, že ještě tak 20 lidí se přidá :D (aspoň ať nás je 50 :P)
Tak to docela pochybuju.. jestli nás bude 20, tak to budu považovat za úspěch :D
ragelly napsal(a):
Tak to docela pochybuju.. jestli nás bude 20, tak to budu považovat za úspěch :D
Chtěl jsem to vidět víc optimisticky :D