Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
No důležitý je, že tam budu já... víc vědět nepotřebujete ne?:D:D:D Ne joke.... jsem teda zvědavá kam se počty roztáhnou... ale vzhledem k tomu, že bude konec školního roku, smráďáta se budou chodit opíjet :) Takže by to chtělo uzavřít trochu s předstihem, aby se nám pak nestalo, že ani nebudeme mít KDE pít :)
haroska napsal(a):
No důležitý je, že tam budu já... víc vědět nepotřebujete ne?:D:D:D Ne joke.... jsem teda zvědavá kam se počty roztáhnou... ale vzhledem k tomu, že bude konec školního roku, smráďáta se budou chodit opíjet :) Takže by to chtělo uzavřít trochu s předstihem, aby se nám pak nestalo, že ani nebudeme mít KDE pít :)
No tak byste nás vy Pražandy vzaly někam k sobě do bytu, ne?? :D :D
haroska napsal(a):
Heh, máš něco proti nám na střední? (PS: Já nejsem z gymplu, vůbec ne :P) :D
ragelly napsal(a):
No tak byste nás vy Pražandy vzaly někam k sobě do bytu, ne?? :D :D
Tak já bych s tím problém až takovej neměla :D Ale nevím nevím, jak bysme se složili :D
Tak u nás jsou tři manželský postele, tak bych si kdyžtak nějaký slečny vzal na starost :) jedna je teda moje ;)
bosla napsal(a):
Tak u nás jsou tři manželský postele, tak bych si kdyžtak nějaký slečny vzal na starost :) jedna je teda moje ;)
Olala ani se nepije a už se nám to začíná pěkně rozjíždět :D
bosla napsal(a):
Jedna slečna, nebo jedna postel? :D
Pokud slečna, tak to hned nabírá úplně nový rozměr :D
jedna POSTEL je moje :), teď trošku seriózněji, prostě by mohl někdo (i tedy více lidí) u mě přespat
Pro ty, kterým se to možná ztratilo ve víru fóra nebo to neviděli - hlašte se sem: http://serialzone.jankupavel.com/ (výsledky tady)
nebo sem: https://docs.google.com/ Ať se hlásí všichni, kdo chtějí přijet na sraz a kdo si bude chtít odvézt upomínkový předmět :)