Diskuzní fórum

Setkání? Sraz? SerialZoneCon?

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Treatys
Redaktor | Cool level: 19 | Černá zmije
5. 5. 2012 / 22:32:24 (před 12 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

Pro ty, kterým se to možná ztratilo ve víru fóra nebo to neviděli - hlašte se sem: http://serialzone.jankupavel.com/ (výsledky tady)

nebo sem: https://docs.google.com/ Ať se hlásí všichni, kdo chtějí přijet na sraz a kdo si bude chtít odvézt upomínkový předmět :)

Říkal jsem si, že by bylo divné, když bys nepropagoval tu tabulku :D Budou pak dobrý zmatky, až někdo řekne, že se zapsal do jiného formuláře, než ze kterého budeme vycházet :D

ragelly
Boss přes články | Cool level: 118 | Oswald 'Penguin' Cobblepot
5. 5. 2012 / 22:45:04 (před 12 roky)
off
Treatys napsal(a):

Říkal jsem si, že by bylo divné, když bys nepropagoval tu tabulku :D Budou pak dobrý zmatky, až někdo řekne, že se zapsal do jiného formuláře, než ze kterého budeme vycházet :D

Myslím, že těch dat nebude tolik, aby se oba formuláře nedaly bez problémů porovnat ;) Zas tak moc bych to nehrotila, navíc Seraphine uvedl tvůj odkaz jako první.. :P :D

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
5. 5. 2012 / 23:46:18 (před 12 roky)
off
Treatys napsal(a):

Ono to bylo hlavně proto, aby se ti, co se třeba zapsali ke mně, a ne k tobě, necítili nějak špatně z toho, že by se třeba museli zapisovat podruhé... pokud to pak půjde, vezmeme oba seznamy a dáme je dohromady.

And when my time is up, have I done enough?
Treatys
5. 5. 2012 / 23:59:07 (před 12 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

Ono to bylo hlavně proto, aby se ti, co se třeba zapsali ke mně, a ne k tobě, necítili nějak špatně z toho, že by se třeba museli zapisovat podruhé... pokud to pak půjde, vezmeme oba seznamy a dáme je dohromady.

Dobrá dobrá, už mlčím. Beztak jsem si chtěl jen rejpnout :D

Jinak zítra vytvořím formulář na trička (automaticky se rozešle všem zapsaným), jen problém je, že nemáme trička, takže s rozesláním ještě počkám :D

Seraphine313
6. 5. 2012 / 00:31:18 (před 12 roky)
off
Treatys napsal(a):

Dobrá dobrá, už mlčím. Beztak jsem si chtěl jen rejpnout :D

Jinak zítra vytvořím formulář na trička (automaticky se rozešle všem zapsaným), jen problém je, že nemáme trička, takže s rozesláním ještě počkám :D

v pohodě, stejně to musí vypadat, že si v tom akorát navzájem děláme bordel :D

Editováno: 1x | Naposledy: 6. 5. 2012 / 00:32:57
Seraphine313
6. 5. 2012 / 18:04:35 (před 12 roky)
off

Fajjn, takže ať se to někam hne: potřebujeme datum, domluvili jsme se na druhou půlku června, to vychází buď na noc pátek 22. - sobota 23. nebo na noc sobota 23. - neděle 24.

Osobně jsem pro ten druhý termín, kdo s tím má problém, ruku nahoru!

Tenhle termín bude pro channinu sloužit jako pevný termín pro sraz, takže ať je vás co nejméně!

Treatys
6. 5. 2012 / 18:56:59 (před 12 roky)
off

Já jsem pro ten první :D 22.-23., ale raději bych červenec... bylo by víc času zařídit to :D

Editováno: 1x | Naposledy: 6. 5. 2012 / 18:58:00
Treatys
6. 5. 2012 / 19:17:38 (před 12 roky)
off

Tak zatím nás je 8 a trička chce 5 lidí :D To mi nevezmou ani objednávku na sítotisk :P (kvalitnější metoda mě nenapadá :D). Co kdybychom udělali náklad 50 triček a zbytek by byl v giftshopu? :D

Seraphine313
6. 5. 2012 / 22:06:19 (před 12 roky)
off
Treatys napsal(a):

Tak zatím nás je 8 a trička chce 5 lidí :D To mi nevezmou ani objednávku na sítotisk :P (kvalitnější metoda mě nenapadá :D). Co kdybychom udělali náklad 50 triček a zbytek by byl v giftshopu? :D

tak o tom se musíš poradit s fruikem... dost jde totiž o to, kdo by to zaplatil...

Treatys
6. 5. 2012 / 22:09:45 (před 12 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

tak o tom se musíš poradit s fruikem... dost jde totiž o to, kdo by to zaplatil...

To je taky pravda :D Hlavně otázkou je, kolik by nás stálo 5 trik sítotiskem :D (když už by to někdo udělal)