Diskuzní fórum

Setkání? Sraz? SerialZoneCon?

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
6. 5. 2012 / 22:31:40 (před 12 roky)
off
Treatys napsal(a):

To je taky pravda :D Hlavně otázkou je, kolik by nás stálo 5 trik sítotiskem :D (když už by to někdo udělal)

5 trik ti nikdo neudělá, leda copycentra, co mají kusovou výrobu, a tam by náklad na triko byl přes 300/ks. Objednávky na sítotisk co jsem se zběžně koukal začínají na 30 ks...

takže ve finále 5 trik sítotiskem vyjde kolem 1600 CZK, 30 trik sítotiskem při hromadné objednávce kolem 1950 CZK...

And when my time is up, have I done enough?
Editováno: 1x | Naposledy: 6. 5. 2012 / 22:32:42
Treatys
Redaktor | Cool level: 19 | Černá zmije
6. 5. 2012 / 22:33:04 (před 12 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

5 trik ti nikdo neudělá, leda copycentra, co mají kusovou výrobu, a tam by náklad na triko byl přes 300/ks. Objednávky na sítotisk co jsem se zběžně koukal začínají na 30 ks...

Jako já dostal nabídku kdysi na tisk od 1 ks, ale ty ceny... A teď mám super dodavatele od 50 ks a má poměrně kvalitní trička.

Cena přibližně 150 Kč/triko.

Editováno: 1x | Naposledy: 6. 5. 2012 / 22:34:06
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
6. 5. 2012 / 22:36:57 (před 12 roky)
off

Jen tak pro informaci... jak si ta trička vlastně představujete? Myslím jakou barvu, jak velké logo, kde je umístěné a tak.. :)

Seraphine313
6. 5. 2012 / 22:52:41 (před 12 roky)
off
Treatys napsal(a):

Jako já dostal nabídku kdysi na tisk od 1 ks, ale ty ceny... A teď mám super dodavatele od 50 ks a má poměrně kvalitní trička.

Cena přibližně 150 Kč/triko.

jako.. asi to bude vážně problém, sice u mě je 8 lidí, co chce tričko, ale i tak.. kdybychom vzali 30 triček, 15 udali a 15 by se vrazilo do Giftshopu, už by to bylo teoreticky přijatelnější...

edit: hele, ještě jsem něco objevil, vypadá to, že by i spolupracovali při nižších nákladech (mají tam od 20 kusů, ale myslím, že by udělali i kusy... pro 5 triček vychází cena kolem 200 CZK, pro 8, což je zatím celkový stav, tak 146 CZK)

http://www.potisktricek.cz/potisk_tricek/ceniky_kalkulace/

Editováno: 1x | Naposledy: 6. 5. 2012 / 23:10:55
Treatys
6. 5. 2012 / 23:07:34 (před 12 roky)
off

Já bych to viděl buď na červená trička s bílým logem, bílá trička s červeným logem nebo černá s logem tak jako je teď? :D Umístěno asi na prsa a větší... Otázkou je, jestli tam hodit nějakej název akce a ročník (kdybychom to náhodou dávali repete :D) nebo ne...

Jako kdyby Jarddos četl zprávy a už poslal loga, tak dám hlasování o variantu trička, hodím formulář na výběr velikosti a rozešlu hromadnej email :D Takhle se nikam nehneme.

Mno a to 15ks/15ks by se mi taky líbilo. By se možná dalo, že bychom tak rozpočítali cenu. Jinak náramky jsou asi jasný a placky taky :D

Uvidíme no.

//EDIT: http://www.fabrikanatrika.cz/

S těmihle jsem domluven na potisku (pro svůj eshop). Dělají od 20 ks za dobrou cenu a mají dobrý materiál (osobně jsem zkoušel). Řekněme, že kdybychom zachovali dvoubarevnost, tak se dostaneme na 101 Kč + triko (70 - 150 Kč) + balení do sáčku po 1ks (4kč) + doprava = 200 - 300 Kč na kus.

Nehledě na tu kvalitu potisku. A od 30 ks mají ještě lepší ceny, což by možná vyšlo výhodněji.

//EDIT 2: Ceník zde http://www.fabrikanatrika.cz/media/sitotisk-fabrikanatrika.pdf
Jinak bližší kalkulaci by mi zaslali hned jak bychom vybrali vlastně motiv a já zaslal poptávku.

Editováno: 2x | Naposledy: 6. 5. 2012 / 23:18:42
ragelly
6. 5. 2012 / 23:18:12 (před 12 roky)
off
Treatys napsal(a):

Já bych to viděl buď na červená trička s bílým logem, bílá trička s červeným logem nebo černá s logem tak jako je teď? :D Umístěno asi na prsa a větší... Otázkou je, jestli tam hodit nějakej název akce a ročník (kdybychom to náhodou dávali repete :D) nebo ne...

Jako kdyby Jarddos četl zprávy a už poslal loga, tak dám hlasování o variantu trička, hodím formulář na výběr velikosti a rozešlu hromadnej email :D Takhle se nikam nehneme.

Mno a to 15ks/15ks by se mi taky líbilo. By se možná dalo, že bychom tak rozpočítali cenu. Jinak náramky jsou asi jasný a placky taky :D

Uvidíme no.

Já měla přesně představu černé tričko se současným logem, větším přes prsa :D Takže se shodujem :D Hlasování o varianty je fajn nápad, tak to by se dalo udělat už teď i s tím malým logem, co je tady na stránkách..

Treatys
6. 5. 2012 / 23:20:19 (před 12 roky)
off
ragelly napsal(a):

Já měla přesně představu černé tričko se současným logem, větším přes prsa :D Takže se shodujem :D Hlasování o varianty je fajn nápad, tak to by se dalo udělat už teď i s tím malým logem, co je tady na stránkách..

A máš představu o názvu akce? :D Že bychom mohli přihodit i název akce a ročník na záda :D

Jinak pro černá trička jsem taky... kdybyste si vybrali druh trika a ještě nejlíp pro variantu pánské/dámské, bylo by to supr :D Teoreticky díky jednotnému návrhu nemusí připravovat víc šablon, takže tisk vyjde jako jedna várka :D

Editováno: 1x | Naposledy: 6. 5. 2012 / 23:21:28
ragelly
6. 5. 2012 / 23:22:41 (před 12 roky)
off
Treatys napsal(a):

A máš představu o názvu akce? :D Že bychom mohli přihodit i název akce a ročník na záda :D

Tak myslím si, že na vymýšlení názvů je lepší Seraphine :D Ale teda jestli chcete půlku triček dávat do giftshopu, tak by asi bylo lepší nechat tam jen logo, kdo by chtěl tričko z nějaké akce? :D Leda by se těch pár našich vytisklo s názvem akce a ten zbytek bez, ale to je asi zbytečně složité...

Treatys
6. 5. 2012 / 23:24:29 (před 12 roky)
off
ragelly napsal(a):

Tak myslím si, že na vymýšlení názvů je lepší Seraphine :D Ale teda jestli chcete půlku triček dávat do giftshopu, tak by asi bylo lepší nechat tam jen logo, kdo by chtěl tričko z nějaké akce? :D Leda by se těch pár našich vytisklo s názvem akce a ten zbytek bez, ale to je asi zbytečně složité...

Já bych tam právě klidně název akce dal na tu půlku... když by se totiž vycházelo ze stejných barev, tak bysme si zaplatili jen druhou šablonu... :D

Seraphine313
6. 5. 2012 / 23:28:56 (před 12 roky)
off
Treatys napsal(a):

Uvidíme no.

//EDIT: http://www.fabrikanatrika.cz/

S těmihle jsem domluven na potisku (pro svůj eshop). Dělají od 20 ks za dobrou cenu a mají dobrý materiál (osobně jsem zkoušel). Řekněme, že kdybychom zachovali dvoubarevnost, tak se dostaneme na 101 Kč + triko (70 - 150 Kč) + balení do sáčku po 1ks (4kč) + doprava = 200 - 300 Kč na kus.

Nehledě na tu kvalitu potisku. A od 30 ks mají ještě lepší ceny, což by možná vyšlo výhodněji.

Nevypadá to špatně, jen mě trochu zaráží celkem malý výběr barev na trika, ale to by snad šlo nějak zařídit. Sám osobně bych volil černé tričko s malým nápisem SerialZone (to logo co je nahoře na stránce) vepředu. Hlavně pro dámy tam toho moc není...

Určitě bych zachoval dvojbarevnost, víc asi ani není potřeba...

ale jinak souhlasím, 30 triček by nás dostalo asi někam k celkové ceně do 220 CZK, což by bylo fajn. Jenže zatím to nemá moc smysl, zatím je optimálních těch 20, protoževíš co, teoreticky tohle asi nebude plný počet lidí, pravděpodobně se jich ještě pár přihlásí a pak už to celkem půjde, pokud jich bude 15. Pokud zbyde 5 triček, bude to fajn, a cenu zbylých rozpočítáme do těch 15.

Placky ani náramky problém nejsou, tam už jde vyloženě jen o design...