Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Seraphine313 napsal(a):
Nevypadá to špatně, jen mě trochu zaráží celkem malý výběr barev na trika, ale to by snad šlo nějak zařídit. Sám osobně bych volil černé tričko s malým nápisem SerialZone (to logo co je nahoře na stránce) vepředu. Hlavně pro dámy tam toho moc není...
Určitě bych zachoval dvojbarevnost, víc asi ani není potřeba...
ale jinak souhlasím, 30 triček by nás dostalo asi někam k celkové ceně do 220 CZK, což by bylo fajn. Jenže zatím to nemá moc smysl, zatím je optimálních těch 20, protoževíš co, teoreticky tohle asi nebude plný počet lidí, pravděpodobně se jich ještě pár přihlásí a pak už to celkem půjde, pokud jich bude 15. Pokud zbyde 5 triček, bude to fajn, a cenu zbylých rozpočítáme do těch 15.
Placky ani náramky problém nejsou, tam už jde vyloženě jen o design...
Jojo, to nebude problém...
ragelly napsal(a):
Tak myslím si, že na vymýšlení názvů je lepší Seraphine :D Ale teda jestli chcete půlku triček dávat do giftshopu, tak by asi bylo lepší nechat tam jen logo, kdo by chtěl tričko z nějaké akce? :D Leda by se těch pár našich vytisklo s názvem akce a ten zbytek bez, ale to je asi zbytečně složité...
Osobně si myslím, že dávat tam název akce by bylo dost... ošemetné. Zas aby to nevypadalo jak nějaké školní výroční triko.
Pokud by se to už muselo odlišovat od oficiálního SZ trička (které ještě ani není, proto by ho bylo fajn ho při této příležitosti vyrobit), asi bych to volil tak, že pod logo SZ bych dal nápis "1. SZCon" nebo něco podobného, co by se třeba do příště mohlo lehce změnit... tím pádem by to dalo možnost podobným sběratelským úchylům jako jsem já jet na každý sraz a mít kompletní sbírku.. prostě nic šíleného, jen decentního, aby to po srazu nebylo jen tričko na spaní...
Tak když si s tím dáváte tak záležet, řekla jsem si, že si triko vezmu taky (ať nežeru) a ono už je o to postaráno? Tímto moc děkuji Fruikovi :D
channina napsal(a):
Tak když si s tím dáváte tak záležet, řekla jsem si, že si triko vezmu taky (ať nežeru) a ono už je o to postaráno? Tímto moc děkuji Fruikovi :D
Co mi kde uniklo? :D
ragelly napsal(a):
Co mi kde uniklo? :D
Hledej, drahá, hledej :D
channina napsal(a):
Hledej, drahá, hledej :D
Áááá, paní překladatelka dostane odměnu! :D Tak to jo ;)
ragelly napsal(a):
Áááá, paní překladatelka dostane odměnu! :D Tak to jo ;)
Ne, že bych se tady netetelila :D
channina napsal(a):
Ne, že bych se tady netetelila :D
Holka, máš to zaslouženě ;) Nevím, jestli na sz je někdo, kdo nikdy nevyužil tvých produktů :D
ragelly napsal(a):
Holka, máš to zaslouženě ;) Nevím, jestli na sz je někdo, kdo nikdy nevyužil tvých produktů :D
Díky :) Znáš to, uspokojuji trh :D
Zajímavé jak se češi vždy chytí na to, co je zdarma :D :P
PS: V pondělí nebo úterý zkusím spáchat návrh ;)