Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Seraphine313 napsal(a):
Osobně si myslím, že dávat tam název akce by bylo dost... ošemetné. Zas aby to nevypadalo jak nějaké školní výroční triko.
Pokud by se to už muselo odlišovat od oficiálního SZ trička (které ještě ani není, proto by ho bylo fajn ho při této příležitosti vyrobit), asi bych to volil tak, že pod logo SZ bych dal nápis "1. SZCon" nebo něco podobného, co by se třeba do příště mohlo lehce změnit... tím pádem by to dalo možnost podobným sběratelským úchylům jako jsem já jet na každý sraz a mít kompletní sbírku.. prostě nic šíleného, jen decentního, aby to po srazu nebylo jen tričko na spaní...
Ofiko trička jsou v plánu a jejich dostupnosti budete včas informováni :-)
Ohledně užití loga na neofiko tričku je potřeba se domluvit předem a nezapomenout probrat s Fruikem...
Btw, osobně bych tam na vašem místě dal info o akci, ke které se tričko váže, je to speciálnější :-)
megawir napsal(a):
Ofiko trička jsou v plánu a jejich dostupnosti budete včas informováni :-)
Ohledně užití loga na neofiko tričku je potřeba se domluvit předem a nezapomenout probrat s Fruikem...
Btw, osobně bych tam na vašem místě dal info o akci, ke které se tričko váže, je to speciálnější :-)
V tom případě je asi podoba trička jasná a bude se vázat ke srazu :)
Seraphine313 napsal(a):
V tom případě je asi podoba trička jasná a bude se vázat ke srazu :)
O což bude tričko unikátnější a tedy i lepší :P :D Pro úchylné sběratele je to velký plus, ne? :D
Treatys napsal(a):
O což bude tričko unikátnější a tedy i lepší :P :D Pro úchylné sběratele je to velký plus, ne? :D
Přesně tak :D jenže nám to trochu hatí plán s Giftshopem.
Seraphine313 napsal(a):
Přesně tak :D jenže nám to trochu hatí plán s Giftshopem.
Přesně to byl můj problém s tím vytištěným názvem akce ;)
ragelly napsal(a):
Přesně to byl můj problém s tím vytištěným názvem akce ;)
no ani ne... jelikož oficiální trička budou, tak musíme natisknout jen ty z Conu, žádné dvojité varianty.
Tak když jich bude víc, tak třeba někdo bude mít chuť si ho vzít z giftshopu :D Ostatně minimální náklad je zatím 20 triček, buď to naplníme anebo vymyslíme co s přebytky :D
Seraphine313 napsal(a):
no ani ne... jelikož oficiální trička budou, tak musíme natisknout jen ty z Conu, žádné dvojité varianty.
No jenže tím, že jich bude málo, se to zase prodraží, proto jsme s tím giftshopem začali.. :D
Treatys napsal(a):
Tak když jich bude víc, tak třeba někdo bude mít chuť si ho vzít z giftshopu :D Ostatně minimální náklad je zatím 20 triček, buď to naplníme anebo vymyslíme co s přebytky :D
musíme doufat, že se těch 20 lidí přihlásí...
anebo mě napadlo, co třeba natisknout na Con jen ten počet a zbytek nechat do dalšího roku s tím, že se tam dotiskne jen část?
edit: pochybuju, že by si chtěl někdo vzít z Giftshopu tričko z dejme tomu rok staré akce, na které třeba ani nebyl...
Seraphine313 napsal(a):
musíme doufat, že se těch 20 lidí přihlásí...
anebo mě napadlo, co třeba natisknout na Con jen ten počet a zbytek nechat do dalšího roku s tím, že se tam dotiskne jen část?
Jakože nápis "SerialZone Con 2012" by se natiskl jen na určitou část, jo? :D To nevím jestli by udělali ale... Ale já si myslím, že 20 se snad udá a příští rok budou větší ohlasy :D Protože já bych chtěl (je to jen návrh), aby každým rokem byl třeba i jiný motiv trička (kdyby se nám podařilo vymyslet nějakou specialitku na triko tak, aby se stalo každoročně jedinečným - mimo nápis samozřejmě :D).
//EDIT: Zkusit to můžem :D