Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Treatys napsal(a):
Jakože nápis "SerialZone Con 2012" by se natiskl jen na určitou část, jo? :D To nevím jestli by udělali ale... Ale já si myslím, že 20 se snad udá a příští rok budou větší ohlasy :D Protože já bych chtěl (je to jen návrh), aby každým rokem byl třeba i jiný motiv trička (kdyby se nám podařilo vymyslet nějakou specialitku na triko tak, aby se stalo každoročně jedinečným - mimo nápis samozřejmě :D).
//EDIT: Zkusit to můžem :D
Třeba u nás na střední se dělají ročenky - a každá má jinou barvu, ale tak aby se lišila od poslední jen o trochu. Že jedna byla červená, druhá oranžová, třetí okrová, pak žlutá, citrónová, žlutozelená... atd. Když se pak vyskládaly na poličku bylo z toho pěkné barevné spektrum ;)
No a když už jsme u té jedinečnosti, tak bychom na to triko mohli natisknout nějaké motto nebo citát ze seriálu, co byl uveden v tom roce, kdy byl Con. Co vy na to?
Seraphine313 napsal(a):
Třeba u nás na střední se dělají ročenky - a každá má jinou barvu, ale tak aby se lišila od poslední jen o trochu. Že jedna byla červená, druhá oranžová, třetí okrová, pak žlutá, citrónová, žlutozelená... atd. Když se pak vyskládaly na poličku bylo z toho pěkné barevné spektrum ;)
No a když už jsme u té jedinečnosti, tak bychom na to triko mohli natisknout nějaké motto nebo citát ze seriálu, co byl uveden v tom roce, kdy byl Con. Co vy na to?
Jsem pro a hlasuji pro Game of Thrones a motto Starku :D Umístění na záda :)
Hele, nechte těch blbostí, když už něco na záda, tak RIP ukončeným seriálům :D Letos by tam získal zmínku Chuck, Zoufalky, House a mnoho dalších :D
ragelly napsal(a):
Hele, nechte těch blbostí, když už něco na záda, tak RIP ukončeným seriálům :D Letos by tam získal zmínku Chuck, Zoufalky, House a mnoho dalších :D
dobře, finální verze, navrhuju toto:
na zádech citát ze seriálu, pod ním jeden sloupec nově uvedených seriálů v tom roce nalevo, sloupec ukončených seriálů napravo. Líbí? :)
ps. a v tom je ta jedinečnost trička ;)
Seraphine313 napsal(a):
dobře, finální verze, navrhuju toto:
na zádech citát ze seriálu, pod ním jeden sloupec nově uvedených seriálů v tom roce nalevo, sloupec ukončených seriálů napravo. Líbí? :)
ps. a v tom je ta jedinečnost trička ;)
Mně se to líbí, jen nevím, jestli tam brát seriály jen od velké pětky, nebo i kabelovky.. ale asi jen tu pětku, i tak (pokud to projde) to bude muset být docela maličkým písmem :D
ragelly napsal(a):
Mně se to líbí, jen nevím, jestli tam brát seriály jen od velké pětky, nebo i kabelovky.. ale asi jen tu pětku, i tak (pokud to projde) to bude muset být docela maličkým písmem :D
Já bych bral i kabelovky, ono jich zas tolik (seriálů) nebude...
Tak dáme na záda citát a pod to nějakou časovou osu nejdůležitějších seriálových událostí, kde konečným bodem bude SerialZone Con :D a ve předu bych to viděl na logo + stejným fontem "Con" a pod to "1. ročník" :D (To je potisk do A4 pokud si to myslím dobře :D a na zádech to bude okolo A4/A5, ale zkusím nám domluvit nějakou super cenu :D Hlavně jestli trika projdou u Fruika :D
Seraphine313 napsal(a):
Já bych bral i kabelovky, ono jich zas tolik (seriálů) nebude...
Ono já bych opravdu vytáhl jen ty nejdůležitější a na časovou osu s nima... protože tohle je moc dat :D
Treatys napsal(a):
Ono já bych opravdu vytáhl jen ty nejdůležitější a na časovou osu s nima... protože tohle je moc dat :D
tak jistě, že tam nebudeme dávat seznam zimbabwijských regionálních soap oper... ale určitě bych to neomezoval na velkou pětku...
pokud by už byla timeline, tak jen zrušeno/uvedeno, protože kdyby ne, tak PAK by už bylo opravdu moc dat :D
ale stejně si myslím, že ty dva seznamy jsou lepší, takhle to bude jeden seznam, ale bude s ním nezměrně víc práce to všechno poskládat za sebe, jak to bylo oznamováno...
nemůžu za Fruika mluvit, ale mám dojem, že ano.
Seraphine313 napsal(a):
tak jistě, že tam nebudeme dávat seznam zimbabwijských regionálních soap oper... ale určitě bych to neomezoval na velkou pětku...
pokud by už byla timeline, tak jen zrušeno/uvedeno, protože kdyby ne, tak PAK by už bylo opravdu moc dat :D
ale stejně si myslím, že ty dva seznamy jsou lepší, takhle to bude jeden seznam, ale bude s ním nezměrně víc práce to všechno poskládat za sebe, jak to bylo oznamováno...
nemůžu za Fruika mluvit, ale mám dojem, že ano.
mno já ymslel prostě rozdělit osu do měsíců a na ni směřovat čáry s popiskou :D že třeba comic con, zrušení Chucka atd. Prostě třeba 20 významných událostí. Nahoru na zádech hlášku a ve předu jen logo a ročník.
Navíc na ose by to vypadalo i více stylově.... možná bych se i odprostil od hlášky, ať nekolují fámy, že některému seriálu nadržujeme :D