Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Mně se teda taky víc líbí seznam novinky/zrušené.. jen bych tam ty kabelovky nedávala, protože jejich sezóny jsou úplně jinak rozhozené, oznamují nové seriály během roku a tak, těžko se to prostě dává dohromady.
Treatys napsal(a):
mno já ymslel prostě rozdělit osu do měsíců a na ni směřovat čáry s popiskou :D že třeba comic con, zrušení Chucka atd. Prostě třeba 20 významných událostí. Nahoru na zádech hlášku a ve předu jen logo a ročník.
Navíc na ose by to vypadalo i více stylově.... možná bych se i odprostil od hlášky, ať nekolují fámy, že některému seriálu nadržujeme :D
no to budou kolovat stejně, protože 20 nej událostí prostě nevybereš... jako jo, bylo by to pěknější, ale na zpracování by to byl asi kapku problém, navíc, když se to má vlízt do A4...
dopředu asi logo, pod něj "1. SZCon" a pod to datum... to bude úplně stačit
Seraphine313 napsal(a):
dopředu asi logo, pod něj "1. SZCon" a pod to datum... to bude úplně stačit
Souhlasím, předek necháme jednoduchý a vyřádíme se na zádech :D
ragelly napsal(a):
ale s citem...! :D
Potisk na záda se dá udělat v pohodě na A3... tolik barvy to nesežere, tak náklady nebudou takové :D Uvidíme.
Treatys napsal(a):
Potisk na záda se dá udělat v pohodě na A3... tolik barvy to nesežere, tak náklady nebudou takové :D Uvidíme.
ok, ale stejně si stojím za svým - dva seznamy jsou jednodušší na zpracování. Pokud budeš dělat grafický návrh doporučuju dělat tady tohle...
ragelly napsal(a):
:D Předek nehodlám zasrávat, ale na záda to chce udělat premiově, nejen textově :D To už si rovnou můžeme nechat natisknout parté pro každý seriál :P
Seraphine313 napsal(a):
ok, ale stejně si stojím za svým - dva seznamy jsou jednodušší na zpracování. Pokud budeš dělat grafický návrh doporučuju dělat tady tohle...
Mno jo, ale já si myslím, že to nebude vypadat moc umělecky :D Můžu zkusit obojí ;) A dáme anketku :P Anketky já rád :D
Treatys napsal(a):
Mno jo, ale já si myslím, že to nebude vypadat moc umělecky :D Můžu zkusit obojí ;) A dáme anketku :P Anketky já rád :D
My víme ;)
Technická vsuvka.
Seraphine313 by si mohl vyeditovat první příspěvek a dát tam odkaz na tabulku a dotazník a vůbec tam udržovat nějaké souhrnné info pro lidi, co to tu nestíhají sledovat, protože pochybuju, že někdo, kdo se o to začal teď náhodou zajímat najde dotazník na 2?. stránce, případně navržené data na ??. stránce.
Jen pro informaci. :-)