Diskuzní fórum

Setkání? Sraz? SerialZoneCon?

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
8. 5. 2012 / 17:04:32 (před 12 roky)
off
Treatys napsal(a):

Všechno jde :D Ok. Dopíši teď to, co mám rozepsané a upravím to do "koukatelné formy" :D A neříkej, že se ti nelíbí čisté HTML bez CSS :P.

já css vždycky bral trochu jako berličku, protože ve většině případů to jde i bez něj... při větším objemu dat se tomu ale nevyhneš (i když si osobně myslím, že tag iframe je o dost výhodnější). Ono mi to čisté html nevadí, jde spíš o to, že:

1) výsledky a přihlašování jsou na dvou různých stránkách.
2) doteď není jasné, jestli můžu přihlášení změnit (při druhém přihlášení by bylo první smazáno)
3) nevidím okamžitě jak a kam jsem se přihlásil - pro případ, že zapomenu, jestli jsem chtěl placku nebo tričko nebo třeba něco jiného
4) aspoň trochu nějaký nadpis, zarovnání, přehlednou tabulku, barvičku na pozadí...

díky ;) moc si tvojí práce vážím :)

And when my time is up, have I done enough?
Editováno: 1x | Naposledy: 8. 5. 2012 / 17:04:59
Treatys
Redaktor | Cool level: 19 | Černá zmije
8. 5. 2012 / 17:29:15 (před 12 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

já css vždycky bral trochu jako berličku, protože ve většině případů to jde i bez něj... při větším objemu dat se tomu ale nevyhneš (i když si osobně myslím, že tag iframe je o dost výhodnější). Ono mi to čisté html nevadí, jde spíš o to, že:

1) výsledky a přihlašování jsou na dvou různých stránkách.
2) doteď není jasné, jestli můžu přihlášení změnit (při druhém přihlášení by bylo první smazáno)
3) nevidím okamžitě jak a kam jsem se přihlásil - pro případ, že zapomenu, jestli jsem chtěl placku nebo tričko nebo třeba něco jiného
4) aspoň trochu nějaký nadpis, zarovnání, přehlednou tabulku, barvičku na pozadí...

díky ;) moc si tvojí práce vážím :)

Už na tom pracuji... Na příští rok, pokud se akce bude opakovat, tak udělám úplně nový a tentokrát víc propracovaný :D Teď opravím, co se dá, dodělám rozesílání emailů atd...

Seraphine313
8. 5. 2012 / 17:36:25 (před 12 roky)
off
Treatys napsal(a):

Už na tom pracuji... Na příští rok, pokud se akce bude opakovat, tak udělám úplně nový a tentokrát víc propracovaný :D Teď opravím, co se dá, dodělám rozesílání emailů atd...

stačí pár jednoduchých úprav, aby to bylo přehlednější, netoužím po ničem šíleně interaktivním...

jestli by ses chtěl do příště inspirovat, tak třeba web KoprConu je skvělý.

Treatys
8. 5. 2012 / 17:53:20 (před 12 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

stačí pár jednoduchých úprav, aby to bylo přehlednější, netoužím po ničem šíleně interaktivním...

jestli by ses chtěl do příště inspirovat, tak třeba web KoprConu je skvělý.

Můžu tam dodělat možnost Odebrat účast, ale předměty děláme na počet, tak s těma bych už nedával možnost hýbat... Stačí když dáš vědět. Zachvilku to budu mít celé ostylované :D

Seraphine313
8. 5. 2012 / 18:03:50 (před 12 roky)
off
Treatys napsal(a):

Můžu tam dodělat možnost Odebrat účast, ale předměty děláme na počet, tak s těma bych už nedával možnost hýbat... Stačí když dáš vědět. Zachvilku to budu mít celé ostylované :D

až to budeš mít hotové, tak řekni :)

Treatys
8. 5. 2012 / 19:20:09 (před 12 roky)
off
Seraphine313
8. 5. 2012 / 19:28:22 (před 12 roky)
off
Treatys napsal(a):

Myslel jsi to takhle?

je to super, mám jenom pár připomínek...

- tlačítko "přihlásit" srovnej s tím co je nad tím do jednoho řádku
- první sloupec v tabulce je zbytečný, poslední řádek tabulky je IMO taky zbytečný
- nadpis dej třeba "1. SZCon" nebo "1. SerialZoneCon", takhle tam máš dvě různá písma o dvou velikostech
- odpovědi ano/ne podbarvi zeleně/červeně (ale není důležité)
- hodil by se nějaký prostor pro info

jinak je to ok, líbí se mi to :) skvělá práce :)

Treatys
8. 5. 2012 / 19:34:50 (před 12 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

je to super, mám jenom pár připomínek...

- tlačítko "přihlásit" srovnej s tím co je nad tím do jednoho řádku
- první sloupec v tabulce je zbytečný, poslední řádek tabulky je IMO taky zbytečný
- nadpis dej třeba "1. SZCon" nebo "1. SerialZoneCon", takhle tam máš dvě různá písma o dvou velikostech
- odpovědi ano/ne podbarvi zeleně/červeně (ale není důležité)
- hodil by se nějaký prostor pro info

jinak je to ok, líbí se mi to :) skvělá práce :)

Sepiš informace a já to tam naházím :D (pošli mi je kdyžtak SZ :D) Taky jsem už přemýšlel nad nějakým odstavečkem textu. A příští rok to rozbalíme na pořádné stránce :D Tohle je moc rychlokvaška :)

Ano/Ne udělám... Nadpis je schválně členěný :D

Ročník považuji jako druhořadé info

Poslední tabulka se sčítáním kolik lidi je přihlášených mi přijde důležité a ničemu to nepřekáží :D První sloupec tabulky je imho zbytečný, ale nechal bych ho dejchat :D (už mám vypočítané rozměry tabulky :D).

"Přihlásit" srovnat můžu, ale tohle mi přijde přehlednější a je to na středu ;)

A díky, jsem rád, že jsi konečně spokojenej :D

Seraphine313
8. 5. 2012 / 19:49:25 (před 12 roky)
off
Treatys napsal(a):

Sepiš informace a já to tam naházím :D (pošli mi je kdyžtak SZ :D) Taky jsem už přemýšlel nad nějakým odstavečkem textu. A příští rok to rozbalíme na pořádné stránce :D Tohle je moc rychlokvaška :)

Ano/Ne udělám... Nadpis je schválně členěný :D

Ročník považuji jako druhořadé info

Poslední tabulka se sčítáním kolik lidi je přihlášených mi přijde důležité a ničemu to nepřekáží :D První sloupec tabulky je imho zbytečný, ale nechal bych ho dejchat :D (už mám vypočítané rozměry tabulky :D).

"Přihlásit" srovnat můžu, ale tohle mi přijde přehlednější a je to na středu ;)

A díky, jsem rád, že jsi konečně spokojenej :D

Dobře, ale pak ten ročník zarovnej doprava, tohle vypadá strašně ;)

Poslední řádek nepřekáží, to je fakt, jen ten součet lidí je tam trochu mimo, když už máš číslování lidí v prvním sloupci... první sloupec klidně dýchat nechám, zas tak to nehoří...

právěže jak je to tlačítko na středu a předcházející řádek dosahuje jen do středu, vypadá to splácnutě. Když to tlačítko bude napravo, bude to pěkný blok společně s těmi přihlašovacími boxy.

Ok, něco ti napíšu...

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
8. 5. 2012 / 20:14:37 (před 12 roky)
off

Až si to dořešíte soukromě, tak hoďte výsledek i sem, ať se taky pokocháme, jo? :D

Ne že by nebylo úplně šumák, jak vypadá nějaký blbý dotazník... :D