Diskuzní fórum

Setkání? Sraz? SerialZoneCon?

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
29. 3. 2012 / 23:59:33 (před 12 roky)
on

Ok, tak co kdyby každý, kdo bude souhlasit se srázkem, napsal město, kam by se byl ochotný dostavit? :)
... Což nesplním, protože je mi to fakt jedno, přizpůsobím se ;)

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
30. 3. 2012 / 00:14:24 (před 12 roky)
off
ragelly napsal(a):

Ok, tak co kdyby každý, kdo bude souhlasit se srázkem, napsal město, kam by se byl ochotný dostavit? :)
... Což nesplním, protože je mi to fakt jedno, přizpůsobím se ;)

fajn, já jsem ochotný jet kamkoli krom Břeclavi a přilehlých měst (osobní důvody) a kamkoli za Plzeň směrem k Německu nebo do Ústí n/L (sakra daleko, kvůli třem dnům se ani nevyplatí).

And when my time is up, have I done enough?
Anetka888
Uživatel od první verze | Cool level: 49 | Chip
30. 3. 2012 / 00:38:25 (před 12 roky)
off

Je jasné, že to bude buď Praha nebo Brno. :)
Ale to zařizování, kde se bude spát...
Přijela bych, když budou finance. A pokud tam bude channina a Haroska, je to trochu i povinnost. :D

"Let's put a smile on that face!"
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
30. 3. 2012 / 00:40:32 (před 12 roky)
on

Mám ještě jednu otázku.. jak si to vlastně představujete? :D Jakože třeba třídenní akci? Kde se zamluví nějaké místnosti, budou promítačky, večer chlastačky, spaní v tělocvičně atd.. Nebo jako jednovečerní posezení v hospodě? Tak nějak zjišťuju, že každý si pod pojmem "Sraz" přestavuje něco jiného :D

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
30. 3. 2012 / 00:41:05 (před 12 roky)
on

Tak pokud to má být vícedenní, tak není lepší nějaká díra (chata, kemp) někde na vysočině. Alkohol bude levnější, nocleh bude levnější všichni to budou mít uprostřed republiky, takže žádný vymlouvání, že to je daleko...

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
BuBBleS
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
30. 3. 2012 / 00:53:24 (před 12 roky)
off

ono utrhnout se na celý víkend není sranda, takže já jsem pro jednodenní akci :)

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
30. 3. 2012 / 01:00:18 (před 12 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Tak pokud to má být vícedenní, tak není lepší nějaká díra (chata, kemp) někde na vysočině. Alkohol bude levnější, nocleh bude levnější všichni to budou mít uprostřed republiky, takže žádný vymlouvání, že to je daleko...

to není špatný nápad, ale hlavně pokud se přihlásí moc lidí, tak to nebude realizovatelné (záchody, sprchy pro 200 lidí? to na nějaké chatě nebude.. i pro 50 to bude možná problém sehnat). Ale jinak se přiznám, že chata mě nenapadla, spíš nějaká tělocvična + spacáky... podle počtu ale. Když nás bude málo, chata bude vyhovující ;)

And when my time is up, have I done enough?
haroska
Uživatel od první verze | Cool level: 45 | Jeremy Clarkson
30. 3. 2012 / 01:14:43 (před 12 roky)
off

Tak to musím shrnout
1) Anet, pokud vyhraje Praha, klidně tě ubytuji. Alespoň mi dáš lekci gramatiky :D
2) Fruiko - právě proto jsem říkala ten MIKULOV, úžasné víno, všechno levné, krásná krajina, milí lidé
3) Pokud to chcete realizovat ve větším a na 3 dni.... bacha na to, fůra lidí odřekne, tak aby pak nenastali nějaké finanční problémy a tak... že se bude muset najednou skládat o 1/4 méně lidí a podobně...

channina
Uživatel od první verze | Cool level: 133 | Jackson 'Jax' Teller
30. 3. 2012 / 01:35:48 (před 12 roky)
off

Dojedu kamkoliv, kam něco jezdí :)
Kemp by byl realizovatelnej, ty jsou skoro všude... třeba bych se pak konečně dokopala ke koupi spacáku.

What's meant to be, eventually will be.
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
30. 3. 2012 / 06:12:03 (před 12 roky)
off
haroska napsal(a):

3) Pokud to chcete realizovat ve větším a na 3 dni.... bacha na to, fůra lidí odřekne, tak aby pak nenastali nějaké finanční problémy a tak... že se bude muset najednou skládat o 1/4 méně lidí a podobně...

odříkávám ... bohužel