Diskuzní fórum

Setkání? Sraz? SerialZoneCon?

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

channina
Uživatel od první verze | Cool level: 133 | Jackson 'Jax' Teller
8. 5. 2012 / 22:45:37 (před 12 roky)
off
ragelly napsal(a):

Ještě dvě poznámky, o kterých jsem se zapomněla zmínit ;)

1. Treatys si kdysi zamluvil článek - pozvánku. Já si zamlouvám post-článek - reportáž ;)

2. Píšu vám v dostatečném předstihu, ať se na to stihnete psychicky připravit :D Jsem trošku fotografický maniak, foťáček mám v podstatě přirostlý k ruce :D Takže počítejte s tím, že vás budu celý večer (na 99% procent hned od příchodu do dveří) blikat :D ;) Můžete nadávat, jak chcete :D Pak budete rádi, že máte památku :D Mám s tím už zkušenosti :D

Fotky z pozdních hodin jistě oceníme nejen my, ale i ti, co se nebudou moc účastnit a budou číst tu reportáž :D

bosla: Návrhy samozřejmě přijímám, můžeš mi je hodit do zprávy :)

What's meant to be, eventually will be.
bosla
Uživatel od první verze | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
8. 5. 2012 / 22:47:53 (před 12 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

btw. jak je to vlastně u tebe s těma volnýma postelema?

Jestli se něco závažného nestane, tak by u mě mohl někdo přespat, mám tu rozkládací gauč, manželská postel a někdo by mohl spát u mě v posteli.
Ale ne aby pak u mě byla nějaká after party :)

Podnik: Trošku mě zajímá jakou máte představu kam jít, pochopil jsem, že chcete míchané drinky :), já jsem spíš na pivo, jestli spíš sezení, kde si budete povídat s podprahovou hudbou, nebo spíš klub nebo podnik kde je třeba i bowling(kulečník,šipky atd.)

Editováno: 1x | Naposledy: 8. 5. 2012 / 22:53:38
ragelly
Boss přes články | Cool level: 118 | Oswald 'Penguin' Cobblepot
8. 5. 2012 / 22:50:46 (před 12 roky)
off
Treatys napsal(a):

:D k bodu 2 :D Zrovna jsem se chtěl nominovat do pozice fotografa :D Jelikož jsem zatím nechlastač, tak bych se alespoň jinak zabavil :D

Tak to vypadá, že už budeme dva, co budou fotit :P

S tím nemám nejmenší problém :D Každý z jednoho úhlu :D

Treatys
Redaktor | Cool level: 19 | Černá zmije
8. 5. 2012 / 22:51:44 (před 12 roky)
off
ragelly napsal(a):

S tím nemám nejmenší problém :D Každý z jednoho úhlu :D

To zní dobře :D

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
8. 5. 2012 / 23:28:48 (před 12 roky)
off
bosla napsal(a):

Jestli se něco závažného nestane, tak by u mě mohl někdo přespat, mám tu rozkládací gauč, manželská postel a někdo by mohl spát u mě v posteli.
Ale ne aby pak u mě byla nějaká after party :)

Podnik: Trošku mě zajímá jakou máte představu kam jít, pochopil jsem, že chcete míchané drinky :), já jsem spíš na pivo, jestli spíš sezení, kde si budete povídat s podprahovou hudbou, nebo spíš klub nebo podnik kde je třeba i bowling(kulečník,šipky atd.)

sakra :D tajný plán byl u tebe pokračovat :D

uvidí se podle nabídky. Samozřejmě "lepší" (levnější) by asi byla ta první možnost, protože přeci jen nás nebude zas tolik, abychom obsadili celý podnik, spíš jen salonek. Pokud by se ale nabídlo něco s kulečníkem a tak, nebylo by to úplně od věci, abychom celou noc jen neseděli na zadku.

Myslím, že kde budou míchané, tam bude i pivo, takže bych se nebál... určitě bych nebral nějakou venkovní zahrádku. Spíš opravdu ten klub. Ale uvidíme, na co přijdete :) v tomhle máte volnou ruku :)

edit: lepší by byla nějaká tichá hudba.

And when my time is up, have I done enough?
Editováno: 1x | Naposledy: 8. 5. 2012 / 23:31:25
ragelly
8. 5. 2012 / 23:46:05 (před 12 roky)
off

Souhlas s tichou hudbou, ať se nemusíme přeřvávat, i tak bude docela složité něco slyšet v tolika lidech :)

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
8. 5. 2012 / 23:59:48 (před 12 roky)
off
ragelly napsal(a):

Souhlas s tichou hudbou, ať se nemusíme přeřvávat, i tak bude docela složité něco slyšet v tolika lidech :)

myslím, že se pak stejně po počátečním seznameování rozdělíme do několika skupinek, takže to nebude problém :)

And when my time is up, have I done enough?
ragelly
9. 5. 2012 / 14:24:57 (před 12 roky)
off

Treatys: Nějak ti tam blbne číslování :)

Editováno: 1x | Naposledy: 9. 5. 2012 / 14:25:22
Anetka888
Uživatel od první verze | Cool level: 49 | Chip
9. 5. 2012 / 14:26:08 (před 12 roky)
off

Když já bych se taktéž ráda zapsala, ale nechci mystifikovat. Protože pokud neudělám nějakou zkoušku a budu je muset dělat i v posledním zkouškovém týdnu, což se mi teda ještě nikdy nestalo, ale když vidím svůj přístup, tak budu ráda, když to dodělám v srpnu, tak nebudu moct přijet. Vše také záleží na dni té zkoušky apod. A taky na prašulích.

"Let's put a smile on that face!"
Editováno: 1x | Naposledy: 9. 5. 2012 / 14:26:30
ragelly
9. 5. 2012 / 14:28:47 (před 12 roky)
off

Chtělo by to tam tu kolonku na poznámku, aby se v případech, jaký má třeba Anet, tam toto dalo napsat, a aby se vědělo, jestli počítat s dalším upomínkovým předmětem :)