Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
ragelly napsal(a):
Treatys: Nějak ti tam blbne číslování :)
To co se zobrazuje totiž není pořadí ale ID pod kterým jste přihlášeni :)
ragelly napsal(a):
Chtělo by to tam tu kolonku na poznámku, aby se v případech, jaký má třeba Anet, tam toto dalo napsat, a aby se vědělo, jestli počítat s dalším upomínkovým předmětem :)
Poznámky jsou zbytečné, když se pak bude rozesílat email s konečným potvrzením ;)
Tak já se tam teda lupnu.
Treatys napsal(a):
:D k bodu 2 :D Zrovna jsem se chtěl nominovat do pozice fotografa :D Jelikož jsem zatím nechlastač, tak bych se alespoň jinak zabavil :D
Tak to vypadá, že už budeme dva, co budou fotit :P
Tři :D. Já ale počítám jen s focením pro mé vlastní účely, nemám ráda zveřejňování všeho na FB apod., ale pokud někdo bude mít o fotky zájem, ráda se podělím, myslím, že tam o "fotografy" nebude nouze. ;)
Jinak já jsem taky nechlastač, ale dobrovolnej, čemuž se všichni diví, u 1 piva vydržím sedět i 2 hodiny... :D
Trvale smazán dokument na přihlašování na GoogleDocs. Odteď se lze přihlašovat pouze na http://serialzone.jankupavel.com
haroska napsal(a):
Tak už je nás 23 :) To celkem jde, ne?:)
Je nás 16 :D To ve sloupečku jsou ID ;)
Hára neumí počítat a ještě se napsala dvakrát :D
channina napsal(a):
Hára neumí počítat a ještě se napsala dvakrát :D
Dělá v tom bordel no... nenapadlo mě tam vepsat kontrolu údajů (to dopíšu společně s ochranou proti nabourani se mi do SQL :D)