Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Takže aby to bylo aspoň do zítřejšího (dnešního) rána na poslední stránce:
Byla vytvořena anketa pro výběr podniku na SZCon. Anketa končí 31. 5. v 23:59.
Anketa
Výsledky
A stále probíhá přihlašování, už je nás celkem dost, a to ještě neskončil květen! Tak se nebojte a přihlašte se, setkáte se svými idoly z fóra ;)
Přihlašování
Taky bych šla do dýně, už jenom kvůli těm názvům koktejlů (Hujerovo potěšení musím mít :D)
haroska napsal(a):
Podezřívám vás, že mi to s tou 90210 děláte naschvál :D
je to.. vskutku symbolické :) jak příznačné pro web o seriálech :)
Na Peach Pit už jsem koukala několikrát, je to super, ale dle ceníku jsem hlasovala pro dýni. :)
Hele, Seraphine... nechci být rejpavý detailista, ale stačilo říct, a všem přihlášeným by se na email odeslal formulář, který to uloží do jedné databáze ;) Ale to jen tak na okraj (btw. nevím, proč hlasujeme o podniku... já třeba ani jeden z nich neznám :D)
Treatys napsal(a):
Hele, Seraphine... nechci být rejpavý detailista, ale stačilo říct, a všem přihlášeným by se na email odeslal formulář, který to uloží do jedné databáze ;) Ale to jen tak na okraj (btw. nevím, proč hlasujeme o podniku... já třeba ani jeden z nich neznám :D)
jseš rejpavý detailista! :D
vyjde to nastejno, ale rozhodně rozešli upozorňovací mail o anketě... btw. netuším, jak bys to chtěl řešit, protože nešvar mailů je v tom, že pokud se na ně neodpoví hned, neodpoví se na ně v 95 % případů nikdy.
já taky ani jeden z nich neznám.. ale kouknul jsem se na stránky, prohlídl fotky interiéru, nápojový lístek.. a zahlasoval jsem pro ten podnik, který se mi líbil nejvíc ;)
Tak skoro stejně nikdo není Pražský, takže asi těžko to bude někdo znát... na všech stránkách podniků jsou nápojáky, kde jde vidět cena nápojů i výběr. Jde ve fotogaleriích vidět prostředí. Takže si myslím, že anketa je zcela na místě.
Anetka888 napsal(a):
Na Peach Pit už jsem koukala několikrát, je to super, ale dle ceníku jsem hlasovala pro dýni. :)
YES!:) Alespoň nejsem sama :)