Diskuzní fórum

Setkání? Sraz? SerialZoneCon?

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

channina
Uživatel od první verze | Cool level: 133 | Jackson 'Jax' Teller
13. 5. 2012 / 18:20:50 (před 12 roky)
off

Řeknu to tak, že stále ještě čekám na mail z Dýně ohledně skladnosti 25 lidí, 20 se tam stopro vejde, 25 nedokážu odhadnout, tudíž počkám na názor "odborníků". Doufám, že budete flexibilní a nebudete si dupat, kdyby to náhodou nevyšlo :)

What's meant to be, eventually will be.
Treatys
Redaktor | Cool level: 19 | Černá zmije
13. 5. 2012 / 19:08:08 (před 12 roky)
off

Channina: Jen dotaz na tebe... Dle čeho soudíš, že nás bude 25? Zatím mi to sčítá, že je nás 18 a to se tam ještě někdo napsal dvakrát, takže 17 :D Myslím, že když nás bude 20, tak budeme rádi. Ale problém je s těmi tričky :D

channina
Uživatel od první verze | Cool level: 133 | Jackson 'Jax' Teller
13. 5. 2012 / 19:26:16 (před 12 roky)
off

Seraphine psal 20-25, tak jsem se radši zeptala na ten větší počet. Lepší je, když bude trochu místa, než kdybychom byli jak sardinky :)

What's meant to be, eventually will be.
haroska
Uživatel od první verze | Cool level: 45 | Jeremy Clarkson
13. 5. 2012 / 19:34:22 (před 12 roky)
off

Myslím, že opatrnost ze strany channiny je naprosto na místě a v pořádku. Před létem nebudou mít lidi do čeho píchnout a třeba se jich sejde víc. Lepší mít zajištěné prostory pro více lidí než pak jen blbe koukat a řešit to horkou jehlou na místě.

Treatys
13. 5. 2012 / 19:40:46 (před 12 roky)
off

:D Každej vezme svoje ID a prokáže se u vchodu :D Kdo nebude na seznamu, není vítán :P A máš to vyřešený s chladnou hlavou ;) :D Ale dobrá dobrá... Podnik vybrat je vaše starost :D Jen aby si někdo nezaměnil ID s počtem :)

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
14. 5. 2012 / 10:32:01 (před 12 roky)
off
haroska napsal(a):

Myslím, že opatrnost ze strany channiny je naprosto na místě a v pořádku. Před létem nebudou mít lidi do čeho píchnout a třeba se jich sejde víc. Lepší mít zajištěné prostory pro více lidí než pak jen blbe koukat a řešit to horkou jehlou na místě.

samozřejmě, za ten měsíc se ti může přihlásit klidně dalších deset lidí a to už problém bude ;) ještě se ani nenapsal článek a už je tam "ofiko" 18 lidí.

And when my time is up, have I done enough?
Seraphine313
14. 5. 2012 / 10:35:55 (před 12 roky)
off

Datum ukončení ankety se vzhledem k logistickým možnostem posouvá už na 18.5. v 23:59 (pátek)!!! Tudíž ti, kteří ještě nehlasovali, ihned hlasujte!

Hlasovat můžete zde:
Anketa

Výsledky

Uvedené podniky si můžete prohlédnout zde:
Music Club Peach Pit, Budečská 22, Praha-Vinohrady
Café Decentní dýně, Italská 32, Praha 2
Cocktail & Café bar Milá tchýně, Minská 11, Praha 10

Samozřejmě dále probíhá přihlašování na: http://serialzone.jankupavel.com/

Editováno: 2x | Naposledy: 14. 5. 2012 / 10:43:23
haroska
Uživatel od první verze | Cool level: 45 | Jeremy Clarkson
14. 5. 2012 / 17:26:37 (před 12 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

samozřejmě, za ten měsíc se ti může přihlásit klidně dalších deset lidí a to už problém bude ;) ještě se ani nenapsal článek a už je tam "ofiko" 18 lidí.

No vždyť já jsem ani nic jiného nepsala:D

Seraphine313
14. 5. 2012 / 17:52:29 (před 12 roky)
off
haroska napsal(a):

No vždyť já jsem ani nic jiného nepsala:D

no právě, problémy možná teprv přijdou ;) a je lepší jim předcházet ;)

Treatys
14. 5. 2012 / 18:12:37 (před 12 roky)
off

Řeknu vám, že jste děsně problémoví :D Nejdřív tady děláte zcestenej Google dokouš, pak se tady zamýšlíte nad gigantickým počtem lidí, co potvrdili účast, ačkoliv máme zatím 18 lidí :D Jestli to takhle půjde dál, tak si můžeme rovnou pronajmout prostory Prague Hubu a catering k tomu :D