Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Řeknu to tak, že stále ještě čekám na mail z Dýně ohledně skladnosti 25 lidí, 20 se tam stopro vejde, 25 nedokážu odhadnout, tudíž počkám na názor "odborníků". Doufám, že budete flexibilní a nebudete si dupat, kdyby to náhodou nevyšlo :)
Channina: Jen dotaz na tebe... Dle čeho soudíš, že nás bude 25? Zatím mi to sčítá, že je nás 18 a to se tam ještě někdo napsal dvakrát, takže 17 :D Myslím, že když nás bude 20, tak budeme rádi. Ale problém je s těmi tričky :D
Seraphine psal 20-25, tak jsem se radši zeptala na ten větší počet. Lepší je, když bude trochu místa, než kdybychom byli jak sardinky :)
Myslím, že opatrnost ze strany channiny je naprosto na místě a v pořádku. Před létem nebudou mít lidi do čeho píchnout a třeba se jich sejde víc. Lepší mít zajištěné prostory pro více lidí než pak jen blbe koukat a řešit to horkou jehlou na místě.
:D Každej vezme svoje ID a prokáže se u vchodu :D Kdo nebude na seznamu, není vítán :P A máš to vyřešený s chladnou hlavou ;) :D Ale dobrá dobrá... Podnik vybrat je vaše starost :D Jen aby si někdo nezaměnil ID s počtem :)
haroska napsal(a):
Myslím, že opatrnost ze strany channiny je naprosto na místě a v pořádku. Před létem nebudou mít lidi do čeho píchnout a třeba se jich sejde víc. Lepší mít zajištěné prostory pro více lidí než pak jen blbe koukat a řešit to horkou jehlou na místě.
samozřejmě, za ten měsíc se ti může přihlásit klidně dalších deset lidí a to už problém bude ;) ještě se ani nenapsal článek a už je tam "ofiko" 18 lidí.
Datum ukončení ankety se vzhledem k logistickým možnostem posouvá už na 18.5. v 23:59 (pátek)!!! Tudíž ti, kteří ještě nehlasovali, ihned hlasujte!
Hlasovat můžete zde:
Anketa
Výsledky
Uvedené podniky si můžete prohlédnout zde:
Music Club Peach Pit, Budečská 22, Praha-Vinohrady
Café Decentní dýně, Italská 32, Praha 2
Cocktail & Café bar Milá tchýně, Minská 11, Praha 10
Samozřejmě dále probíhá přihlašování na: http://serialzone.jankupavel.com/
Seraphine313 napsal(a):
samozřejmě, za ten měsíc se ti může přihlásit klidně dalších deset lidí a to už problém bude ;) ještě se ani nenapsal článek a už je tam "ofiko" 18 lidí.
No vždyť já jsem ani nic jiného nepsala:D
haroska napsal(a):
No vždyť já jsem ani nic jiného nepsala:D
no právě, problémy možná teprv přijdou ;) a je lepší jim předcházet ;)
Řeknu vám, že jste děsně problémoví :D Nejdřív tady děláte zcestenej Google dokouš, pak se tady zamýšlíte nad gigantickým počtem lidí, co potvrdili účast, ačkoliv máme zatím 18 lidí :D Jestli to takhle půjde dál, tak si můžeme rovnou pronajmout prostory Prague Hubu a catering k tomu :D