Diskuzní fórum

Setkání? Sraz? SerialZoneCon?

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
14. 5. 2012 / 18:30:17 (před 12 roky)
off
Treatys napsal(a):

Řeknu vám, že jste děsně problémoví :D Nejdřív tady děláte zcestenej Google dokouš, pak se tady zamýšlíte nad gigantickým počtem lidí, co potvrdili účast, ačkoliv máme zatím 18 lidí :D Jestli to takhle půjde dál, tak si můžeme rovnou pronajmout prostory Prague Hubu a catering k tomu :D

Asi takhle: Inteligentní lidé problémy řeší, géniové nedopustí aby vznikly.

Jsem si jistý, že poté, co se uveřejní článek (chystej se, po víkendu bude na pořadu), tak se min. ještě 5 lidí přihlásí. Cifra 25 není nereálná. A jak řekla haroska, lepší být opatrnější, než pak řešit, kam se naskládáme.

Ten zcestnej Google dokouš je prostě forma demokracie ;) ale neboj, v pátek zmizí z tvých očí ;) kdo se do něj nevyjádří, jeho problém ;)

And when my time is up, have I done enough?
Treatys
Redaktor | Cool level: 19 | Černá zmije
14. 5. 2012 / 18:32:37 (před 12 roky)
off

Omlouvám se, že jsem jenom blbej inteligentní člověk vy dva géniové :P :D

Nicméně proti demokracii nic nemám, jen všeho moc škodí, že? :) A ten článek nechává, až budou i návrhy triček. Rád bych zmínil odstaveček předmětům a hodil tam jejich návrhy. Takže bych stejně počkal...

Seraphine313
14. 5. 2012 / 18:44:47 (před 12 roky)
off
Treatys napsal(a):

Omlouvám se, že jsem jenom blbej inteligentní člověk vy dva géniové :P :D

Nicméně proti demokracii nic nemám, jen všeho moc škodí, že? :) A ten článek nechává, až budou i návrhy triček. Rád bych zmínil odstaveček předmětům a hodil tam jejich návrhy. Takže bych stejně počkal...

Podívej, já si prostě chci přidělávat co nejmíň starostí. Pokud je možnost mít prostory pro rezervu, je to jen fajn. Chci si ten sraz užít a ne řešit věci, který bych řešit nemusel.

Ok, ale ať je to do dvou týdnů. Pak ten článek vyjde, ať už v něm budou trička nebo ne. Kdyžtak se pozdějc napíše bleskovka nebo se doaktualizuje.

Editováno: 1x | Naposledy: 14. 5. 2012 / 19:50:41
Treatys
Redaktor | Cool level: 19 | Černá zmije
14. 5. 2012 / 18:54:22 (před 12 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

Podívej, já si prostě chci přidělávat co nejmíň starostí. Pokud je možnost mít prostory pro rezervu, je to jen fajn. Chci si ten sraz užít a ne řešit věci, který bych řešit nemusel.

Ok, ale ať je to do dvou týdnů. Pak ten článek vyjde, ať už v něm budou trička nebude. Kdyžtak se pozdějc napíše bleskovka nebo se doaktualizuje.

Je ti jasné, že když si zaplatíme větší prostory, bude to jistě dražší? :D

Jinak já nevidím smysl článku, když neinformuješ o předmětech, ale nabízíš je... :D Jasně jako bude známo místo konání atd... ale stále to budou nekompletní info :)

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
14. 5. 2012 / 19:11:22 (před 12 roky)
on
Treatys napsal(a):

Jinak já nevidím smysl článku, když neinformuješ o předmětech, ale nabízíš je... :D Jasně jako bude známo místo konání atd... ale stále to budou nekompletní info :)

Ono jde o to, že ten článek má za cíl nalákat další lidi. Jenže když se objeví pár dní před konáním, tak už nikdo nebude mít čas..

Lemonie
Uživatel od první verze | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
14. 5. 2012 / 19:19:33 (před 12 roky)
off
ragelly napsal(a):

Ono jde o to, že ten článek má za cíl nalákat další lidi. Jenže když se objeví pár dní před konáním, tak už nikdo nebude mít čas..

Přesně tak, já bych ten článek být váma uveřejnila co nejdřív. Trička a další ptákoviny jsou z mého pohledu jenom doplňkové věci a můžou se ještě dořešit.

Whatever
Seraphine313
14. 5. 2012 / 19:21:48 (před 12 roky)
off
Treatys napsal(a):

řekl bych, že rozdíl mezi 20 a 25 nebude v ceně zas tak velký, osobně si myslím, že žádný.

Lepší než nic. Věta "Na podobě triček se pracuje a bude co nejdřív uveřejněna." řeší všechno. Článek není o kompletních informacích, ale o tom, že informuješ SZ, že se něco takového stane, dáváš tomu oficialitu. Kvůli drobnosti jako je podoba triček se to nebude zdržovat. Prostě po upfront článcích tady bude článek o srazu. Rozhodně nebudu článek řešit týden před srazem, v tomhle platí čím dřív, tím líp. Pokud chcete mít trička ve článku, tak s nimi prosím pohněte. Chápu, že to závisí na oficiálních, ale snaž se megawira nebo kdo to dělá popohnat.

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
14. 5. 2012 / 20:39:13 (před 12 roky)
on

Lidi, dohodli jsme se už vlastně, jestli to bude v pátek nebo v sobotu???

Lucik21
Redaktor | Cool level: 33 | Jack Carter
14. 5. 2012 / 22:34:40 (před 12 roky)
off

Já bych všema 10 brala sobotu, ale pokusím se přizpůsobit...

Seraphine313
14. 5. 2012 / 23:05:57 (před 12 roky)
off

já bych byl taky pro sobotu, přeci jen v pátek může spousta lidí pracovat... a sobota je lepší, že si můžeš dopředu naspat...

tak tedy: sem --> Anketa

a sem ti, co ještě nejsou přihlášení: http://serialzone.jankupavel.com/

Editováno: 2x | Naposledy: 15. 5. 2012 / 12:01:24