Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
BuBBleS napsal(a):
protože kdybych si to náhodou rozmyslel a přijel, tak bych vybral ten :)
Tak to jo ;) Tak si to rozmysli a přijeď :P Ať je nás víc :D
A objednej tričko :D Ať jich je aspoň 20 :P
Ve všelidovém hlasování nakonec s jasnou převahou zvítězil podnik Decentní dýně, takže vážení seriáloví fandové.... tam to bude! V sobotu 23. 6. !
Seraphine313 napsal(a):
Ve všelidovém hlasování nakonec s jasnou převahou zvítězil podnik Decentní dýně, takže vážení seriáloví fandové.... tam to bude! V sobotu 23. 6. !
Těšíííím!!! :)
Dámy a pánové!
Channina ochotně zajistila podnik, a díky tomu už známe i datum, místo a čas Srazu!
datum: 23. 6.
místo: Café Decentní dýně, Italská 32, Praha 2
čas: 20:00
Takže teď už oficiálně můžeme prohlásit: Těšíme se na vás! :)
Seraphine313 napsal(a):
Dámy a pánové!
Channina ochotně zajistila podnik, a díky tomu už známe i datum, místo a čas Srazu!
datum: 23. 6.
místo: Café Decentní dýně, Italská 32, Praha 2
čas: 20:00
Takže teď už oficiálně můžeme prohlásit: Těšíme se na vás! :)
Super, tak uz si muzu objednat listky na bus :). Kdy planujete konec? Abych vedela, na jaky cas zpet si mam koupit listek... Nebo je v planu i nejake prespani? (Pokud se to resilo ve vlaknu predtim tak se omlouvam, ale uz se v tom ztracim)
Lucik21 napsal(a):
Super, tak uz si muzu objednat listky na bus :). Kdy planujete konec? Abych vedela, na jaky cas zpet si mam koupit listek... Nebo je v planu i nejake prespani? (Pokud se to resilo ve vlaknu predtim tak se omlouvam, ale uz se v tom ztracim)
Plánujeme tam být přes celou noc, přespání si buď řeší individuálně každý sám nebo napiš boslovi, říkal, že má u sebe pár míst volných. Primárně tam ale budeme celou noc, takže přespání je spíš, kdybys chtěla odejít dřív.
Dotaz k tričkům... Je mi někdo schopen vybrat 10 - 15 nejdůležitějších seriálových událostí na záda? :D Díky za pomoc :)
Pokud se to bude konat v Praze, jak jsem koukala, tak ano, tak bych se tak na 80% účastnila také. Napíšete mi někdo podrobnosti?
veverka-zrzka napsal(a):
Pokud se to bude konat v Praze, jak jsem koukala, tak ano, tak bych se tak na 80% účastnila také. Napíšete mi někdo podrobnosti?
Na své otázky nalezneš odpověďi zde. Stejně tak registraci ;)