Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Jen bych dodal, že veškeré informace jsou vždy nejaktuáln+ji v prvním příspěvku tohoto vlákna :)
edit: a brzy taky vyjde článek :)
Sdělí mi někdo, kterých 15 událostí chcete na triko? Nejlíp ještě dnes, nejpozději zítra. Potřebuji dodělat návrh a pokud nikdo nic nedodá, znamenalo by to jen logo a datum... což je podle mě škoda takhle odfláknout tričko ;)
EDIT: Říkali jste nějaké zrušené / nové seriály... takže bych to tak nějak viděl udělat z nich výběr. Já jsem třeba pro zmíňku o Alcatrazu (bohužel ukončen), Grimmu (rozhodně to byla zajímavá novinka), Once Upon A Time (myslím, že vznik tohoto seriálu stojí za zmíňku) nebo Game of Thrones (pokud se bere třeba i obnovení další sérii)
Treatys napsal(a):
Sdělí mi někdo, kterých 15 událostí chcete na triko? Nejlíp ještě dnes, nejpozději zítra. Potřebuji dodělat návrh a pokud nikdo nic nedodá, znamenalo by to jen logo a datum... což je podle mě škoda takhle odfláknout tričko ;)
EDIT: Říkali jste nějaké zrušené / nové seriály... takže bych to tak nějak viděl udělat z nich výběr. Já jsem třeba pro zmíňku o Alcatrazu (bohužel ukončen), Grimmu (rozhodně to byla zajímavá novinka), Once Upon A Time (myslím, že vznik tohoto seriálu stojí za zmíňku) nebo Game of Thrones (pokud se bere třeba i obnovení další sérii)
Popřemýšlím, za pár minut ti dám vědět ;)
ragelly napsal(a):
Popřemýšlím, za pár minut ti dám vědět ;)
Supr, díky :)
Takže tímto příspěvkem děkuji za práci s výběrem událostí uživatelům Seraphine a ragelly. Velice předběžný návrh (musí ještě projít zdlouhavým schvalovacím a upravovacím procesem :D) je zde.
Jeikož vím, že budou připomínky ke zpracování zad, ale informací bylo příliš a lépe to tam již narvat nešlo :)
Kámo, posílal jsem ti pak ještě pár úprav... Btw. Zlaté glóby byly 2012, já si toho nevšiml.
k tričku obecně, nedělal bych tam pomlčky, ale rovnou celá slova přesouval na nový řádek. Jinak vleze se to tam všechno při tisku?
Seraphine313 napsal(a):
Kámo, posílal jsem ti pak ještě pár úprav... Btw. Zlaté glóby byly 2012, já si toho nevšiml.
k tričku obecně, nedělal bych tam pomlčky, ale rovnou celá slova přesouval na nový řádek. Jinak vleze se to tam všechno při tisku?
Pomlčky odstraním... Glóby 2012 upravím... a ano, vleze
//EDIT: Tak upravená verze nahrána
Mám dvě připomínky k těm událostem na zadní straně :D Jelikož jsem byla ignorovaná, tak je hodím alespoň tady, jestli se někdo chytne :D
1. ten Fringe mi nepřijde jako informace, která by si zasloužila místo v nejdůležitějších událostech, v podstatě ten řádek nic neříká, takže bych to celé vyhodila :D
2. Andy W. - nechala bych tam čistě datum a jednoduše napsala, něco na způsob: Rakovině podlehl představitel Spartaca Andy W. Rozhodně bych nepsala, kdo ho nahradil, ani tam nedávala ten "černý humor" dovětek Hádejte proč.
Uvědomujete si, že tohle jste měli říct dřív, jo? :D Totiž teď bych muse zase dělat přesuny a zmenšovat :D
Jinak s tím Spartacem souhlasím, s Fringem ne :) Ještě udělám placku a náramek... vlastně teď mě napadá :D Jak si představujete ten náramek (myslíte takovej ten gumovej jak se do něj ryje? :D)
Treatys napsal(a):
Uvědomujete si, že tohle jste měli říct dřív, jo? :D Totiž teď bych muse zase dělat přesuny a zmenšovat :D
Tak snad od toho je tady ten návrh (obrázek), ne? :D Aby se ostatní k tomu vyjádřili :D Na designu se toho moc změnit nedá, tak alespoň k tomu obsahu :D