Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Těšíme se! :D
Doufám, že vytvoříte nějaký pěkný článeček ;)
Těším se, ale bojím se! Jak už jsem včera psala... budu muset před startem popít na kuráž :) Každopádně tady na našeho super regálka už se těším velice :))))))
haroska napsal(a):
Těším se, ale bojím se! Jak už jsem včera psala... budu muset před startem popít na kuráž :) Každopádně tady na našeho super regálka už se těším velice :))))))
Neboj se vlka nic :D
channina: Si piš! :D Pozvánka by měla vyjít během následujících dnů.. a pak samozřejmě post-článek, pěkná rekapitulace se spoustou nevhodných fotek, aby všichni ostatní věděli, o co přišli :D
haroska: Hlavně nedojdi úplně piclá :D Ať tam hned v osm neusneš :D :D :P Já ti dám regálka!!!!! :D To si teda líbit nenechám! :D [*catfight*] :D
ragelly napsal(a):
channina: Si piš! :D Pozvánka by měla vyjít během následujících dnů.. a pak samozřejmě post-článek, pěkná rekapitulace se spoustou nevhodných fotek, aby všichni ostatní věděli, o co přišli :D
haroska: Hlavně nedojdi úplně piclá :D Ať tam hned v osm neusneš :D :D :P Já ti dám regálka!!!!! :D To si teda líbit nenechám! :D [*catfight*] :D
No tak moment moment moment..... bude dokumentace fotek?:D:D Tak to nejdu!!!!:D:D:D:D:D
A jinak neboj, já vydržím hodně, takže bych se spíš bála, že přijdu až moc rozjetá :D
Nebojte se, že bychom na vás zapomněli :) mezitím, co se tu oficiálně nic nedělo, jsme vyjednávali v zákulisí a připravovali a organizovali pro vás upomínkové předměty, vymýšleli soutěž a ocenění, a v neposlední řadě tvrdě bojovali o ceny :) (a taky jsme občas chodili do školy, no... )
ale nebojte se, budeme se co nejvíc snažit, aby to klaplo :) článek budete moct očekávat už v průběhu víkendu :)
haroska napsal(a):
No tak moment moment moment..... bude dokumentace fotek?:D:D Tak to nejdu!!!!:D:D:D:D:D
A jinak neboj, já vydržím hodně, takže bych se spíš bála, že přijdu až moc rozjetá :D
Hele háro.. chtělo by si to přečíst pár stránek zpátky :P :D Nebo alespoň úvodní příspěvek od Seraphine :D Přihlásili se minimálně čtyři fotografové :D :D Možná nebude ani potřeba slov v tom článku, fotoreportáž vše řekne místo nich :D :D
Seraphine313 napsal(a):
Nebojte se, že bychom na vás zapomněli :) mezitím, co se tu oficiálně nic nedělo, jsme vyjednávali v zákulisí a připravovali a organizovali pro vás upomínkové předměty, vymýšleli soutěž a ocenění, a v neposlední řadě tvrdě bojovali o ceny :) (a taky jsme občas chodili do školy, no... )
ale nebojte se, budeme se co nejvíc snažit, aby to klaplo :) článek budete moct očekávat už v průběhu víkendu :)
Tak moment, ony budou nějaké ceny??:D Tak to zas jedu!:D
haroska napsal(a):
Tak moment, ony budou nějaké ceny??:D Tak to zas jedu!:D
:D :D :D Tak teď jsi to zabila!!! :D Doslova ležím smíchy mrtvá na podlaze :D
ragelly napsal(a):
:D :D :D Tak teď jsi to zabila!!! :D Doslova ležím smíchy mrtvá na podlaze :D
Tak když už si ze mě dělá každej prdelky, že hrabu body :D Tak budu klidně i za tu majetnickou svini, co jí jde jen o ceny :D:D:D Protože já stejně vždycky prdlačku vyhraju :D