Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Mik napsal(a):
kdy je posledni termin registrace? docela bych jel, kdyz mi nevysel AF a pravdepodobne padne i FF a Advik, ale jeste nevim jestli pudu do prace nebo ne a zkousky snad budu mit za sebou. A hodla tam teda byt nekdo az do rana? koukal jsem na vlak a jede mi 5:17 a dalsi v 5:42 abych to stihl v nedeli do prace na 7h, jako pripadne to odsedim na vlakaci, knizku si stejne budu brat do vlaku. Jinak chvalim vyber mista hned vedle vlakace, jeste dotaz vari tam? na strankach nic nemaj.
Registrovat se můžeš pořád, viz první příspěvek na první stránce, tam je odkaz :) Do rána tam hodlají být všichni, takže to se nemusíš bát :) Ale teda jsi odvážná školačka.. jet all night v sobotu a hned potom jít do práce :D
S jídlem nevím, na to možná odpoví channina...
na odkaz jsem koukal hned ze zacatku, jestli pudu do prace budu prave vedet az tak ve stredu pred srazem. Jinak ja jsem zvykly z prace jet nonstop diky kontrolkam (kdyz bylo hodne filmu) a akcim s kolegy, protoze jako naschval jsem vzdy druhy den sel do prace nebo skoly
Mik napsal(a):
na odkaz jsem koukal hned ze zacatku, jestli pudu do prace budu prave vedet az tak ve stredu pred srazem. Jinak ja jsem zvykly z prace jet nonstop diky kontrolkam (kdyz bylo hodne filmu) a akcim s kolegy, protoze jako naschval jsem vzdy druhy den sel do prace nebo skoly
máme tam nějakou rezervu, takže bychom se měli vlézt, i když někdo řekne na poslední chvíli. Zítra vyjde článek o srazu, tak kdybys byl tak hodný, tak mi pak napiš, jestli bys chtěl tričko nebo placku nebo oboje nebo nic... to se teď docela natěsno zařizuje a už s tím máme tak trochu deadline...
ohledně jídla sem ještě napíšu, a bude to i v článku...
co se týče jídla tak jen
převzato z nápojáku...
monberunka napsal(a):
co se týče jídla tak jen
převzato z nápojáku...
Ty přijdeš taky??? :O Tak šup se zapsat!!! :D
Jinak u nás to třeba funguje tak, že po dohodě s personálem je možnost objednat pizzu nebo něco odjinud.. ale netuším, jestli by to šlo i v Dýni..
monberunka napsal(a):
co se týče jídla tak jen
převzato z nápojáku...
No to teda doufám, že přijde!!!!!:)))))
haroska napsal(a):
A co Meimei? A nevím, kdo z té vaší partičky ještě zbývá :D Prostě všichni z cwzone povinně registrovat a objednat tričko! Ať to fičí! :D
ragelly napsal(a):
A co Meimei? A nevím, kdo z té vaší partičky ještě zbývá :D Prostě všichni z cwzone povinně registrovat a objednat tričko! Ať to fičí! :D
Lidííí já fakt tričko nechcí... já na to moc nejsem... musííím? Mei je mlaďoučká, ale rádi jí přiberem, pokud bude moct :)
haroska napsal(a):
Lidííí já fakt tričko nechcí... já na to moc nejsem... musííím? Mei je mlaďoučká, ale rádi jí přiberem, pokud bude moct :)
Jasně že nemusíš :D Nebooooj :D Přiberte, ať je nás moc :D
haroska napsal(a):
Asi vás hrozně zklamu :D:D
ale nemůžu, všechny víkendy v červnu mám zabitý... každopádně se těším na fotodokumentaci!
s tou objednávkou jídla v dýni taky nemám zkušenost :/ Ale tak se najíte předtím, doma nabalíte řízky a hermelín vám pak kdyžtak stačí :D nebo budete hodně pít. Víte že hlad je převlečená žízeň :D