Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
monberunka napsal(a):
Asi vás hrozně zklamu :D:D
ale nemůžu, všechny víkendy v červnu mám zabitý... každopádně se těším na fotodokumentaci!
s tou objednávkou jídla v dýni taky nemám zkušenost :/ Ale tak se najíte předtím, doma nabalíte řízky a hermelín vám pak kdyžtak stačí :D nebo budete hodně pít. Víte že hlad je převlečená žízeň :D
to je ale docela nebezpečná kombinace hodně jídla předem a hodně alkoholu :D aby pak někteří jedinci nebyli trochu nebezpeční svému okolí :D
monberunka napsal(a):
Asi vás hrozně zklamu :D:D
ale nemůžu, všechny víkendy v červnu mám zabitý... každopádně se těším na fotodokumentaci!
s tou objednávkou jídla v dýni taky nemám zkušenost :/ Ale tak se najíte předtím, doma nabalíte řízky a hermelín vám pak kdyžtak stačí :D nebo budete hodně pít. Víte že hlad je převlečená žízeň :D
Velké velké zklamání - a máš u mě obrovské PODSTATNÉ mínus :D
Tak já vám doma udělám catering - podávat se budou Koláčky a houbový čaj.. co vy na to?:D
haroska napsal(a):
Velké velké zklamání - a máš u mě obrovské PODSTATNÉ mínus :D
Tak já vám doma udělám catering - podávat se budou Koláčky a houbový čaj.. co vy na to?:D
houbičky, jooo??? :D :D
Seraphine313 napsal(a):
houbičky, jooo??? :D :D
a v těch koláčkách bude ještě něco zapečený... :D
Bože! Co to tady je zase za konverzaci??! Háro, prosím tě... :D Přestaň tady zakládat taková témata!! :D
ragelly napsal(a):
Bože! Co to tady je zase za konverzaci??! Háro, prosím tě... :D Přestaň tady zakládat taková témata!! :D
No cooo jee?:D Just saying :D Nicméně.. koláčka byla narážka na Samotáře :)
haroska napsal(a):
No cooo jee?:D Just saying :D Nicméně.. koláčka byla narážka na Samotáře :)
já si to myslela :D ale nevim, jestli by se mi líbilo koukat na to, jak mi hoří ruka :D
aaaja napsal(a):
já si to myslela :D ale nevim, jestli by se mi líbilo koukat na to, jak mi hoří ruka :D
Ne dělám si prču.... po tom, co jsem před pár týdny zažila jeden velkej hell... tak tyhle experimenty už never ever :D
Nějaký sekundární program pro nepražáky? Když už se potáhnem do Prahy, tak přeci ne až na 8, no ni? Že bychom se mohli srazit dříve (ideálně i s někým z Prahé, ať máme průvodce).
Fruiko napsal(a):
Nějaký sekundární program pro nepražáky? Když už se potáhnem do Prahy, tak přeci ne až na 8, no ni? Že bychom se mohli srazit dříve (ideálně i s někým z Prahé, ať máme průvodce).
Určitě by se něco naplánovat dalo. Zkuste sem psát co by vás tak zhruba zajímalo a já se klidně pokusím něco vymyslet :) Myslím jako jestli památky - zajímavá výstava - parky - přívozy - nějaká konkrétní čtvrť a ták :)