Diskuzní fórum

Setkání? Sraz? SerialZoneCon?

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

channina
Uživatel od první verze | Cool level: 133 | Jackson 'Jax' Teller
3. 6. 2012 / 14:35:30 (před 12 roky)
off

Přívozy :D
A já musím do práce... kurňa.

What's meant to be, eventually will be.
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
3. 6. 2012 / 15:26:19 (před 12 roky)
on
haroska napsal(a):

Určitě by se něco naplánovat dalo. Zkuste sem psát co by vás tak zhruba zajímalo a já se klidně pokusím něco vymyslet :) Myslím jako jestli památky - zajímavá výstava - parky - přívozy - nějaká konkrétní čtvrť a ták :)

Tak já znám Prahu celkem dobře (vzhledem ke geocachingu :-D). Takže se přizpůsobím většině.

Akorát z naší díry to zase tak často nejezdí, tak mě zajímá jak zabít čas. :-) A chtělo by to vymyslet nějakou dešťovou alternativu.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Lucik21
Redaktor | Cool level: 33 | Jack Carter
3. 6. 2012 / 23:48:33 (před 12 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Tak já znám Prahu celkem dobře (vzhledem ke geocachingu :-D). Takže se přizpůsobím většině.

Akorát z naší díry to zase tak často nejezdí, tak mě zajímá jak zabít čas. :-) A chtělo by to vymyslet nějakou dešťovou alternativu.

To je moc dobrej nápad, Prahu bych si ráda prošla s někým, kdo se tam vyzná, a samozřejmě i s těmi, kteří by potřebovali zkrátka ubít čas před srazem - aspoň bychom se o to dřív osobně poznali :). Já tak často do Prahy nejezdím, ráda se tam projdu/ nevštívím nějaké muzeum či výstavu...
Akorát z mojí "díry" to jezdí docela často (každou půlhodinu/hodinu), tak jak moc předem byste tak mysleli, že se můžem dostavit? Abych věděla, na kdy si mám naplánovat příjezd do Prahy, na kdy si rezervovat jízdenky...

haroska
Uživatel od první verze | Cool level: 45 | Jeremy Clarkson
4. 6. 2012 / 00:08:54 (před 12 roky)
off
Lucik21 napsal(a):

To je moc dobrej nápad, Prahu bych si ráda prošla s někým, kdo se tam vyzná, a samozřejmě i s těmi, kteří by potřebovali zkrátka ubít čas před srazem - aspoň bychom se o to dřív osobně poznali :). Já tak často do Prahy nejezdím, ráda se tam projdu/ nevštívím nějaké muzeum či výstavu...
Akorát z mojí "díry" to jezdí docela často (každou půlhodinu/hodinu), tak jak moc předem byste tak mysleli, že se můžem dostavit? Abych věděla, na kdy si mám naplánovat příjezd do Prahy, na kdy si rezervovat jízdenky...

Zítra zkusím přijít s nějakým konstruktivním nápadem, aby bavil i ty co Prahu znají i ty, co tolik ne a aby byl přípustný za veškerého počáska :) A pak uvidíme, kolik času by nám to zabralo :)

Lucik21
12. 6. 2012 / 23:03:41 (před 12 roky)
off
haroska napsal(a):

Zítra zkusím přijít s nějakým konstruktivním nápadem, aby bavil i ty co Prahu znají i ty, co tolik ne a aby byl přípustný za veškerého počáska :) A pak uvidíme, kolik času by nám to zabralo :)

Tak co, nebyl by prosím nějaký ten "konstruktivní nápad"? :) Jestli ne, tak já se bez prohlídky Prahy obejdu, nedělá mi problém přijet na čas, ale aby měli nějakou zábavu ti, kteří budou mít v Praze více času, byla by škoda nevyužít takový příležitosti projít se s nějakým znalcem po Praze... :)

Lucik21
24. 6. 2012 / 17:28:03 (před 12 roky)
off

Tady je odkaz na nějaký fotky, ale rozhodně jich nemám tolik a tak pěkný jako MNTB :).

Link

Editováno: 1x | Naposledy: 24. 6. 2012 / 17:30:24
aaaja
Uživatel od první verze | Cool level: 46 | Richard Hammond
24. 6. 2012 / 17:34:09 (před 12 roky)
off
Lucik21 napsal(a):

Tady je odkaz na nějaký fotky, ale rozhodně jich nemám tolik a tak pěkný jako MNTB :).

Link

čim víc fotek, tim líp ;) díky :)

There are no cows in space.
haroska
24. 6. 2012 / 17:40:30 (před 12 roky)
off
aaaja napsal(a):

čim víc fotek, tim líp ;) díky :)

chyba, čím míň, tím líp :D

aaaja
Uživatel od první verze | Cool level: 46 | Richard Hammond
24. 6. 2012 / 17:42:54 (před 12 roky)
off
haroska napsal(a):

chyba, čím míň, tím líp :D

no, uznávam, že já se díky bohu na moc nevyskytuju :D

There are no cows in space.
haroska
24. 6. 2012 / 17:59:34 (před 12 roky)
off
aaaja napsal(a):

no, uznávam, že já se díky bohu na moc nevyskytuju :D

Za to j měla asi stolkera, který mě chtěl vyfotit v těch "nejlepších" pozicích :D