Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Přívozy :D
A já musím do práce... kurňa.
haroska napsal(a):
Určitě by se něco naplánovat dalo. Zkuste sem psát co by vás tak zhruba zajímalo a já se klidně pokusím něco vymyslet :) Myslím jako jestli památky - zajímavá výstava - parky - přívozy - nějaká konkrétní čtvrť a ták :)
Tak já znám Prahu celkem dobře (vzhledem ke geocachingu :-D). Takže se přizpůsobím většině.
Akorát z naší díry to zase tak často nejezdí, tak mě zajímá jak zabít čas. :-) A chtělo by to vymyslet nějakou dešťovou alternativu.
Fruiko napsal(a):
Tak já znám Prahu celkem dobře (vzhledem ke geocachingu :-D). Takže se přizpůsobím většině.
Akorát z naší díry to zase tak často nejezdí, tak mě zajímá jak zabít čas. :-) A chtělo by to vymyslet nějakou dešťovou alternativu.
To je moc dobrej nápad, Prahu bych si ráda prošla s někým, kdo se tam vyzná, a samozřejmě i s těmi, kteří by potřebovali zkrátka ubít čas před srazem - aspoň bychom se o to dřív osobně poznali :). Já tak často do Prahy nejezdím, ráda se tam projdu/ nevštívím nějaké muzeum či výstavu...
Akorát z mojí "díry" to jezdí docela často (každou půlhodinu/hodinu), tak jak moc předem byste tak mysleli, že se můžem dostavit? Abych věděla, na kdy si mám naplánovat příjezd do Prahy, na kdy si rezervovat jízdenky...
Lucik21 napsal(a):
To je moc dobrej nápad, Prahu bych si ráda prošla s někým, kdo se tam vyzná, a samozřejmě i s těmi, kteří by potřebovali zkrátka ubít čas před srazem - aspoň bychom se o to dřív osobně poznali :). Já tak často do Prahy nejezdím, ráda se tam projdu/ nevštívím nějaké muzeum či výstavu...
Akorát z mojí "díry" to jezdí docela často (každou půlhodinu/hodinu), tak jak moc předem byste tak mysleli, že se můžem dostavit? Abych věděla, na kdy si mám naplánovat příjezd do Prahy, na kdy si rezervovat jízdenky...
Zítra zkusím přijít s nějakým konstruktivním nápadem, aby bavil i ty co Prahu znají i ty, co tolik ne a aby byl přípustný za veškerého počáska :) A pak uvidíme, kolik času by nám to zabralo :)
haroska napsal(a):
Zítra zkusím přijít s nějakým konstruktivním nápadem, aby bavil i ty co Prahu znají i ty, co tolik ne a aby byl přípustný za veškerého počáska :) A pak uvidíme, kolik času by nám to zabralo :)
Tak co, nebyl by prosím nějaký ten "konstruktivní nápad"? :) Jestli ne, tak já se bez prohlídky Prahy obejdu, nedělá mi problém přijet na čas, ale aby měli nějakou zábavu ti, kteří budou mít v Praze více času, byla by škoda nevyužít takový příležitosti projít se s nějakým znalcem po Praze... :)
Tady je odkaz na nějaký fotky, ale rozhodně jich nemám tolik a tak pěkný jako MNTB :).
Link
Lucik21 napsal(a):
Tady je odkaz na nějaký fotky, ale rozhodně jich nemám tolik a tak pěkný jako MNTB :).
Link
čim víc fotek, tim líp ;) díky :)
aaaja napsal(a):
čim víc fotek, tim líp ;) díky :)
chyba, čím míň, tím líp :D
haroska napsal(a):
chyba, čím míň, tím líp :D
no, uznávam, že já se díky bohu na moc nevyskytuju :D