Diskuzní fórum

Setkání? Sraz? SerialZoneCon?

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

channina
Uživatel od první verze | Cool level: 133 | Jackson 'Jax' Teller
30. 3. 2012 / 14:52:58 (před 12 roky)
off

Tak kdyby to bylo jen na jeden večer, tak se ubytování ani hledat nemusí, to by se nějak vydrželo :D

What's meant to be, eventually will be.
Anetka888
Uživatel od první verze | Cool level: 49 | Chip
30. 3. 2012 / 14:55:35 (před 12 roky)
off
channina napsal(a):

Tak kdyby to bylo jen na jeden večer, tak se ubytování ani hledat nemusí, to by se nějak vydrželo :D

Hele musíme se nějak domluvit a dojet za Furiantem. :D Protože on tou svou prdelí nepohne. :D

"Let's put a smile on that face!"
channina
Uživatel od první verze | Cool level: 133 | Jackson 'Jax' Teller
30. 3. 2012 / 14:59:29 (před 12 roky)
off
Anetka888 napsal(a):

Hele musíme se nějak domluvit a dojet za Furiantem. :D Protože on tou svou prdelí nepohne. :D

A my, dámy, se máme táhnout přes celou republiku :D

What's meant to be, eventually will be.
Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
30. 3. 2012 / 15:02:25 (před 12 roky)
off
ragelly napsal(a):

Jasně, když už jsem nestihla přivítat jaro, tak alespoň můžem takhle přivítat léto :D :D :D

Jo... člověk tě pozve na vítání jara a ty nic... :-D Sakra, to zase byla akce v tu středu... :-D

Anetka888 napsal(a):

Lalala... :o) Tak co bych se snažil. :-D

channina napsal(a):

A my, dámy, se máme táhnout přes celou republiku :D

Ale Moničko, co bys pro mě neudělala... :-D :-D

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
30. 3. 2012 / 15:07:55 (před 12 roky)
on

Anetka, channina: Tak dámy, co jiného se taky dá čekat, že.. :D

Furiant: Jo sorry, no :D Já nad tím přemýšlela, ale pak jsem si říkala, že bys tam na mě byl v moc velké přesile všech svých spolužáků a kamarádů, tak jsem se nakonec neodvážila sejít ty čtyři patra dolů :D :D .. No z fotek to jde poznat, úspěšná akce :D Snad tenhle srázek dopadne taky tak luxusně ;)
Imho koleje nevím.. podle mě přes léto fungují jen jedny, a mám takový blbý pocit, že zrovna Neředín, což by bylo docela k ničemu...

Editováno: 1x | Naposledy: 30. 3. 2012 / 15:08:27
Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
30. 3. 2012 / 15:16:42 (před 12 roky)
off

ragelly: No, co se dá dělat... tak někdy jindy. :-D
Ty koleje... téměř každej rok se to mění a téměř každej roku fungují jiný koleje. Loni to byl Neředín, ale zejména kvůli tomu, že u nás přece na všech kolejích měnili ty okna a zateplovali to... vím o tom, že v létě 2009 fungovaly Václavky, byl jsem tam ubytovanej na 3 dny. :)

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Editováno: 1x | Naposledy: 30. 3. 2012 / 15:16:56
ragelly
30. 3. 2012 / 15:19:29 (před 12 roky)
on
Furiant napsal(a):

ragelly: No, co se dá dělat... tak někdy jindy. :-D
Ty koleje... téměř každej rok se to mění a téměř každej roku fungují jiný koleje. Loni to byl Neředín, ale zejména kvůli tomu, že u nás přece na všech kolejích měnili ty okna a zateplovali to... vím o tom, že v létě 2009 fungovaly Václavky, byl jsem tam ubytovanej na 3 dny. :)

Stejně si myslím, že Olc neprojde :D Ale koleje kdekoliv by nemusely být marné řešení ubytování, pokud ta akce bude vícedenní..

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
30. 3. 2012 / 15:27:56 (před 12 roky)
off
ragelly napsal(a):

Stejně si myslím, že Olc neprojde :D Ale koleje kdekoliv by nemusely být marné řešení ubytování, pokud ta akce bude vícedenní..

tak ale to by asi šlo jen o prázdninách, ne? ve školním roce jsou koleje plné...

And when my time is up, have I done enough?
ragelly
30. 3. 2012 / 15:35:15 (před 12 roky)
on
Seraphine313 napsal(a):

tak ale to by asi šlo jen o prázdninách, ne? ve školním roce jsou koleje plné...

V červnu už by to myslím bylo docela v pohodě, pár lidí si odhlašuje už i květen, a jinak většina odchází na konci května.. ale tak jasně, pár lidí tam zbyde i v červnu, ale pro nějakých pár desítek seriálových fanoušků by se místo asi našlo :) I když teda nemám zkušenosti s tím, jak to rezervování probíhá, jestli jsou k dispozici všechny volné pokoje, nebo jen nějaká část budovy.. fakt nevím. A v Brně nebo Pze to může být zase úplně jinak.

haroska
Uživatel od první verze | Cool level: 45 | Jeremy Clarkson
30. 3. 2012 / 19:00:21 (před 12 roky)
off

Jen jsem Vám chtěla říct, hlavně FURIANTOVI, že žádná Olomóc nebude!:D