Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak kdyby to bylo jen na jeden večer, tak se ubytování ani hledat nemusí, to by se nějak vydrželo :D
channina napsal(a):
Tak kdyby to bylo jen na jeden večer, tak se ubytování ani hledat nemusí, to by se nějak vydrželo :D
Hele musíme se nějak domluvit a dojet za Furiantem. :D Protože on tou svou prdelí nepohne. :D
Anetka888 napsal(a):
Hele musíme se nějak domluvit a dojet za Furiantem. :D Protože on tou svou prdelí nepohne. :D
A my, dámy, se máme táhnout přes celou republiku :D
ragelly napsal(a):
Jasně, když už jsem nestihla přivítat jaro, tak alespoň můžem takhle přivítat léto :D :D :D
Jo... člověk tě pozve na vítání jara a ty nic... :-D Sakra, to zase byla akce v tu středu... :-D
Anetka888 napsal(a):
Lalala... :o) Tak co bych se snažil. :-D
channina napsal(a):
A my, dámy, se máme táhnout přes celou republiku :D
Ale Moničko, co bys pro mě neudělala... :-D :-D
Anetka, channina: Tak dámy, co jiného se taky dá čekat, že.. :D
Furiant: Jo sorry, no :D Já nad tím přemýšlela, ale pak jsem si říkala, že bys tam na mě byl v moc velké přesile všech svých spolužáků a kamarádů, tak jsem se nakonec neodvážila sejít ty čtyři patra dolů :D :D .. No z fotek to jde poznat, úspěšná akce :D Snad tenhle srázek dopadne taky tak luxusně ;)
Imho koleje nevím.. podle mě přes léto fungují jen jedny, a mám takový blbý pocit, že zrovna Neředín, což by bylo docela k ničemu...
ragelly: No, co se dá dělat... tak někdy jindy. :-D
Ty koleje... téměř každej rok se to mění a téměř každej roku fungují jiný koleje. Loni to byl Neředín, ale zejména kvůli tomu, že u nás přece na všech kolejích měnili ty okna a zateplovali to... vím o tom, že v létě 2009 fungovaly Václavky, byl jsem tam ubytovanej na 3 dny. :)
Furiant napsal(a):
ragelly: No, co se dá dělat... tak někdy jindy. :-D
Ty koleje... téměř každej rok se to mění a téměř každej roku fungují jiný koleje. Loni to byl Neředín, ale zejména kvůli tomu, že u nás přece na všech kolejích měnili ty okna a zateplovali to... vím o tom, že v létě 2009 fungovaly Václavky, byl jsem tam ubytovanej na 3 dny. :)
Stejně si myslím, že Olc neprojde :D Ale koleje kdekoliv by nemusely být marné řešení ubytování, pokud ta akce bude vícedenní..
ragelly napsal(a):
Stejně si myslím, že Olc neprojde :D Ale koleje kdekoliv by nemusely být marné řešení ubytování, pokud ta akce bude vícedenní..
tak ale to by asi šlo jen o prázdninách, ne? ve školním roce jsou koleje plné...
Seraphine313 napsal(a):
tak ale to by asi šlo jen o prázdninách, ne? ve školním roce jsou koleje plné...
V červnu už by to myslím bylo docela v pohodě, pár lidí si odhlašuje už i květen, a jinak většina odchází na konci května.. ale tak jasně, pár lidí tam zbyde i v červnu, ale pro nějakých pár desítek seriálových fanoušků by se místo asi našlo :) I když teda nemám zkušenosti s tím, jak to rezervování probíhá, jestli jsou k dispozici všechny volné pokoje, nebo jen nějaká část budovy.. fakt nevím. A v Brně nebo Pze to může být zase úplně jinak.