Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
haroska napsal(a):
Jen jsem Vám chtěla říct, hlavně FURIANTOVI, že žádná Olomóc nebude!:D
Aneb jak nenápadně udržet topic na titulní stránce.. :D :D
Furiant: Tušila jsem, že Olmík neprojde :D
Tak ona to haroska myslí kvůli něčemu jinému, ne kvůli tomu, že by se jí nechtělo... :-D Jsem jí dnes něco provedl, a tak mi to dává sežrat. :-D
Vyjádřili se opravdu všichni? To nás tedy moc není, cca 12. Má cenu to pro tak málo lidí organizovat, když půlka pak odřekne kvůli místu/času?
Seraphine313 napsal(a):
Vyjádřili se opravdu všichni? To nás tedy moc není, cca 12. Má cenu to pro tak málo lidí organizovat, když půlka pak odřekne kvůli místu/času?
Možná bych zkusila napsat i zprávy. Ne všichni si toho museli všimnout ;)
jsem pro Brno :)
Pokud to bude v Praze, rád to zorganizuji. Pokud jiné místo, třeba se i rád zúčastním, ale nevím, na kolik se mi bude chtít dojíždět :D
Jestli to bude v Praze a někdy před začátkem června...tak se mnou můžete počítat :)
USS Odyssea napsal(a):
Možná bych zkusila napsat i zprávy. Ne všichni si toho museli všimnout ;)
to asi zatím nemá cenu, dokud se neurčí místo/čas. Zatím je to takový menší průzkum, jestli by byl vůbec zájem...
Seraphine313 napsal(a):
to asi zatím nemá cenu, dokud se neurčí místo/čas. Zatím je to takový menší průzkum, jestli by byl vůbec zájem...
To je právě to, aby byl zájem :)
USS Odyssea napsal(a):
To je právě to, aby byl zájem :)
právě proto jsem založil tohle téma, aby se zjistilo, jestli by to za to stálo. Až řekne dost lidí, že ano, začne se řešit místo a čas. Až se tohle všechno vyřeší, pak by se klidně něco napsat mohlo, ale zatím je podle mě ještě dost brzo :)