Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Pokud by se sraz udělal v Olomouci nebo Brně, tak bych se přidala taky, pokud mě berete a pokud se najde čas (ten by se asi našel skoro kdykoli) a kačky. Praha už by mohla být celkem problém, tak uvidím, na čem se shodnete :)
Tak co já tu budu prosazovat Prahu? Vypadá to, že všichni seriáloví maniaci jsou z Moravy. Takže What the Hell! Jsem klidně pro to BRNO ( ale jak už jsem řekla, Olomoucí Furiantovi radost udělat nechci) :D
haroska napsal(a):
Tak co já tu budu prosazovat Prahu? Vypadá to, že všichni seriáloví maniaci jsou z Moravy. Takže What the Hell! Jsem klidně pro to BRNO ( ale jak už jsem řekla, Olomoucí Furiantovi radost udělat nechci) :D
Ale tak hele, pokud bude sraz na konci června, tak už Furi v Olmu taky nebude a taky tam bude muset dojet! :D
AHAHAHA :D Takže je to jasné, sraz nejlépe poslední víkend v červnu a v Brně :D
Btw : nešla by udělat nějaká hlasovací anketa? Jaké město a jaký datum?
Taky bych se ráda zúčastnila, nejlépe kdyby byl v Praze. Nevím jestli bych se z Moravy jakožto rodilý Pražák vrátila v celku :D:D
Lemonie napsal(a):
Taky bych se ráda zúčastnila, nejlépe kdyby byl v Praze. Nevím jestli bych se z Moravy jakožto rodilý Pražák vrátila v celku :D:D
Pročpak ne?:))))) ŽE by tě tam tak opili?:)
haroska napsal(a):
Pročpak ne?:))))) ŽE by tě tam tak opili?:)
No to možná taky :D
Tak abychom to zase vytáhli na hlavní stránku... :D
Tak kdo je schopný a ochotný udělat někde anketku? :D
Navrhovala bych toto:
1.
a) Praha
b) Brno
2.
a) jednodenní ožíračka (asi pátek odpoledne až sobota ráno nebo sobota odpoledne až neděle ráno)
b) víkendový maraton (pátek večer - neděle dopoledne/odpoledne)
3.
a) konec května
b) první půlka června
c) druhá půlka června
d) červenec
e) srpen
Nebo by někdo rád jiné možnosti? :)