Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
ragelly napsal(a):
Tak kdo je schopný a ochotný udělat někde anketku? :D
Navrhovala bych toto:
1.
a) Praha
b) Brno
2.
a) jednodenní ožíračka (asi pátek odpoledne až sobota ráno nebo sobota odpoledne až neděle ráno)
b) víkendový maraton (pátek večer - neděle dopoledne/odpoledne)
3.
a) konec května
b) první půlka června
c) druhá půlka června
d) červenec
e) srpen
Nebo by někdo rád jiné možnosti? :)
Podle tvých návrhů jsem udělal v Google Docs formulář :)
Formulář
Průběžné výsledky
Výsledky pak zveřejním, pokud někoho něco napadne, tak budu updatovat. ;) :D
Já bych se možná taky zůčastnila, sice nikoho z vás osobně neznám, ale možná by se přidal i bratránek (taky docela seriálovej maniak :D).. jinak nejvíc by mi asi vyhovovala nějaká nějaká ta chata atp - víkendový maraton.. popřípadně asi Praha (uplně nejlepší by byly Č.Budějovice - ale pochybuju, že by se tam někdo táhnul:D.. ) jinak časově asi červenec/srpen, ale v podstatě je mi to vlastně šumák :D
Treatys napsal(a):
Formulář
Průběžné výsledky
Šikula :)
Hruzka napsal(a):
Já bych se možná taky zůčastnila, sice nikoho z vás osobně neznám, ale možná by se přidal i bratránek (taky docela seriálovej maniak :D).. jinak nejvíc by mi asi vyhovovala nějaká nějaká ta chata atp - víkendový maraton.. popřípadně asi Praha (uplně nejlepší by byly Č.Budějovice - ale pochybuju, že by se tam někdo táhnul:D.. ) jinak časově asi červenec/srpen, ale v podstatě je mi to vlastně šumák :D
Budějce! Souhlas! :D
aaaja napsal(a):
Budějce! Souhlas! :D
Možnost přidána :)
Treatys napsal(a):
Formulář
Průběžné výsledky
Dobrá práce, díky i ragelly za návrh ankety, formulář vyplněn ;)
kampak se ve formuláři ztratila Olomouc? :O
Seraphine313 napsal(a):
kampak se ve formuláři ztratila Olomouc? :O
Pardon, na tu jsem zapomněla! :)
Treatys, prosím přidat Olc :D
:D ok ok, k možnostem přidána Olomouc ;) Jinak výsledky se nám už pomalu plní... a sázím na Prahu :P :D
ay... ich bin debil, a proto jsem to vyplnil dvakrát, jednou s Olomoucí a jednou bez.. tak kdyžtak jedny moje odpovědi odečtěte ;)