Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Téma určené k diskutování o všem okolo giftshopu a kreditů...
Zajímá mě, bude někde žebříček nejkreditnějších uživatelů?
Seraphine313 napsal(a):
Zajímá mě, bude někde žebříček nejkreditnějších uživatelů?
ten tam je hned pod stavem tvého konta
aaaja napsal(a):
ten tam je hned pod stavem tvého konta
to sice ano, ale myslel jsem, že je to jen seznam, když tam nebyly značky 1., 2. atd... v tom seznamu jsem totiž byl včera na 2. místě odshora, ale pod tím bylo napsáno, že jsem na 1. místě. Proto se ptám, možná to byl jen bug...
Seraphine313 napsal(a):
to sice ano, ale myslel jsem, že je to jen seznam, když tam nebyly značky 1., 2. atd... v tom seznamu jsem totiž byl včera na 2. místě odshora, ale pod tím bylo napsáno, že jsem na 1. místě. Proto se ptám, možná to byl jen bug...
Byl bug. Ono se totiž všechno v programech počítá od nuly a já zapomněl přičíst jedničku, aby to bylo počítaný po lidsku... ;-)
Fruiko napsal(a):
Byl bug. Ono se totiž všechno v programech počítá od nuly a já zapomněl přičíst jedničku, aby to bylo počítaný po lidsku... ;-)
Když si vzpomenu na svoje programátorská léta, tohle byla jedna z nejčastějších, hned po zapomenutém středníku ;) takže opravdu chápu :D
Napadlo mě to až když jsem četla FAQ ke Giftshopu, tak to píšu sem. U kreditů za titulky je "Podmínkou je, aby byl účet překladatele navázaný na přezdívku, kterou používá pro překlad (pozná se to podle odkazu překladatel pod avatarem na profilové stránce)." A toho člověk dosáhne jak? Hledam to tu už asi půl hodiny :D
aaaja napsal(a):
Napadlo mě to až když jsem četla FAQ ke Giftshopu, tak to píšu sem. U kreditů za titulky je "Podmínkou je, aby byl účet překladatele navázaný na přezdívku, kterou používá pro překlad (pozná se to podle odkazu překladatel pod avatarem na profilové stránce)." A toho člověk dosáhne jak? Hledam to tu už asi půl hodiny :D
prostě napíšeš Fruikovi, aby tě udělal překladatelem...
Seraphine313 napsal(a):
prostě napíšeš Fruikovi, aby tě udělal překladatelem...
jo, já měla pocit, že na starym serialzone jsem něco takovýho četla
Nové dárečky! Mě se teda nejvíc líbí polštář s tím pejskem :)