Diskuzní fórum

Kredity a giftshop

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

VanThomass
Uživatel od první verze | Cool level: 30 | Nathan Ford
14. 7. 2012 / 19:09:36 (před 12 roky)
off
USS Odyssea napsal(a):

Řekla bych že můžeš. Já to tak mám :) Koupila jsem si změnu pozadí a jak byla ta akce na FB, tak od tamtuď mám skrytou reklamu :)

Kombinovat můžeš ale jenom virtuální odměny!

Přesně tak kombanaci můžeš, právě jsem si koupil zrušení reklam a změnu pozadí na 3 měsíce a vše je OK ;-) (PS: Prostě já chci na pozadí Grega House :-D)

Jinak jak píše Katschaba taky mám nějaká pozadí hodně useknutá a to mám celkem vysoké rozlišení.

Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
14. 7. 2012 / 19:26:16 (před 12 roky)
off
VanThomass napsal(a):

Přesně tak kombanaci můžeš, právě jsem si koupil zrušení reklam a změnu pozadí na 3 měsíce a vše je OK ;-) (PS: Prostě já chci na pozadí Grega House :-D)

Jinak jak píše Katschaba taky mám nějaká pozadí hodně useknutá a to mám celkem vysoké rozlišení.

Mně to na notebooku jde v pohodě, nestěžuju si :)

Tip: Zkus to v Nastavení oddálit lupou, ale záleží jak hodně to máš oddálené teď. Abys tam pak neměl minipísmenka :)

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
14. 7. 2012 / 19:47:47 (před 12 roky)
on

Pozadí se rozumně zobrazují od šířky 1600 px. Optimální je full-hd...

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
VanThomass
Uživatel od první verze | Cool level: 30 | Nathan Ford
14. 7. 2012 / 20:12:53 (před 12 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Tak to už je potom jasné, to abych si koupil nový monitor :-D

Katschaba
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
14. 7. 2012 / 23:43:22 (před 12 roky)
off
Fruiko napsal(a):

No, mám rozlišení 1680x1050, ale je fakt že ta moje šlupka monitor full HD ještě neumí :)

"Your life is yours and yours alone, rise up and live it." by Richard Rahl
Editováno: 1x | Naposledy: 14. 7. 2012 / 23:43:44
zipacna
Uživatel od první verze | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
4. 2. 2013 / 17:27:28 (před 11 roky)
off

Já si většinou nic v giftshopu nekupuju. Ale rozhodně bych uvítal, kdyby bylo možné koupit si za kredity možnost vypnutí těch "komentářů" Gorilla.cz u některých nových seriálů. To bych určitě kupoval pravidelně.

Aby tě sežral velkej pes!
hacker3985
Redaktor | Cool level: 44 | Captain Hammer
4. 2. 2013 / 18:01:44 (před 11 roky)
off
zipacna napsal(a):

Já si většinou nic v giftshopu nekupuju. Ale rozhodně bych uvítal, kdyby bylo možné koupit si za kredity možnost vypnutí těch "komentářů" Gorilla.cz u některých nových seriálů. To bych určitě kupoval pravidelně.

dobrý nápad, taky mám menší nápad že když je u titulků v přípravě možnost poslat email o jejich dokončení nešlo by to udělat tak aby se info o dokončení zobrazilo přímo na serialzone např. formou soukromé zprávy

Netrap se s tím, když tě někdo pomlouvá za zády. Protože je v perfektní pozici, aby ti mohl políbit p**el.
Lemonie
Uživatel od první verze | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
4. 2. 2013 / 18:46:28 (před 11 roky)
off
zipacna napsal(a):

Tak do takové vychytávky bych ty kredity možná taky vrazila :D:D

Whatever
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
4. 2. 2013 / 19:02:21 (před 11 roky)
on

Na jednu stranu řvou, že chtějí recenze seriálů, ale když jim jí člověk naservíruje (sic. od externího zdroje), tak se jim to zase nelíbí...

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
5. 2. 2013 / 10:24:18 (před 11 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Na jednu stranu řvou, že chtějí recenze seriálů, ale když jim jí člověk naservíruje (sic. od externího zdroje), tak se jim to zase nelíbí...

však od recenzí jsou názory uživatelů, ne? jako mně je celkem jedno, jestli to tam je nebo ne, ale pravda je, že kdyby chtěli lidi vědět, co si o seriálu myslí gorilla.cz, jdou tam a ne sem. serialzone je podle asi dvou návštěv gorilly mnohem propracovanější a kvalitnější web a trošku se sami shazujete, když děláte, jako byste potřebovali jejich pomoc.