Diskuzní fórum

Kredity a giftshop

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
5. 2. 2013 / 11:22:00 (před 11 roky)
off
ševča napsal(a):

však od recenzí jsou názory uživatelů, ne? jako mně je celkem jedno, jestli to tam je nebo ne, ale pravda je, že kdyby chtěli lidi vědět, co si o seriálu myslí gorilla.cz, jdou tam a ne sem. serialzone je podle asi dvou návštěv gorilly mnohem propracovanější a kvalitnější web a trošku se sami shazujete, když děláte, jako byste potřebovali jejich pomoc.

To je asi tak nejhorší pohled na spolupráci a vzájemnou podporu webů, co jsem kdy slyšel. Spolupracujeme s více stránkami, je to běžná věc. Tady nejde o potřebu, ale vzájemnou spolupráci a podporu. Občas uděláme společnou akci, a protože si myslíme, že názory na novinky od nich jsou fajn, tak je sem dáváme. Jedná se pouze o jediný odstavec a jsem si jist, že není problém pohnout okem i pár čísel vedle a text ignorovat, když některým z vás tak trhá žíly.

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
Kahlan
Uživatel od první verze | Cool level: 79 | Dave Lister
6. 2. 2013 / 07:37:22 (před 11 roky)
off

mám mail kalendár-veľmi užitočná vecička,len mi to posledný týždeň začalo v ňom ukazovať aj epizódy seriálov,ktoré mám v to wach liste a nie medzi obľúbenými,ktoré sledujem,ide to nejak napraviť?

Gallifrey fall no more!
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
6. 2. 2013 / 11:50:25 (před 11 roky)
off
megawir napsal(a):

To je asi tak nejhorší pohled na spolupráci a vzájemnou podporu webů, co jsem kdy slyšel. Spolupracujeme s více stránkami, je to běžná věc. Tady nejde o potřebu, ale vzájemnou spolupráci a podporu. Občas uděláme společnou akci, a protože si myslíme, že názory na novinky od nich jsou fajn, tak je sem dáváme. Jedná se pouze o jediný odstavec a jsem si jist, že není problém pohnout okem i pár čísel vedle a text ignorovat, když některým z vás tak trhá žíly.

no vždyť já říkám, že mně je to jedno. já to vidím jako běžný uživatel, který si našel stránku, co mu naprosto vyhovuje, kdyby ne, chodí jinam, a tahle spolupráce je něco navíc, co nevyužije. akorát kdybych měla jít jó do hloubky, tak přijít sem poprvé, působí to na mě, že vy se podceňujete, tak zauvažuju, nemáte-li k tomu důvod, ale to je tak všechno. všude na celém internetu jsou na stránkách jakési blbinky z facebooku, twitteru a já nevím, čeho všeho, které já nepoužívám a má to pro mě stejnou hodnotu jak reklamy na výhodné půjčky. no z reklam snad má web prachy. prostě to nepoužívám, tak si toho nevšímám. nechtěla jsem tím nic významného prohlásit.

Kahlan: to jsou ty z chci vidět. taky jsem si toho všimla, dělá mi to bordel, tak jsem začala stahovat podle kalendáře, tam ty epizody neotravují.

megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
6. 2. 2013 / 12:00:07 (před 11 roky)
off

Já nezpochybňuju právo na názor, ale je dobré se vyvarovat odsuzujících prohlášení, která s realitou nemají nic společného. S Gorillou, a nejen s nimi, probíhá na určité úrovni spolupráci a ta pokračovat nepochybně bude i nadále. Se sebevědomím tohle nemá společného vůbec nic - nevidím tam ani souvislost. Za názor každopádně díky.

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
6. 2. 2013 / 12:20:26 (před 11 roky)
off

no však ono to nic takového nebylo. jen jsem tím chtěla napsat, jak to může působit. jestli to z mého příspěvku nebylo poznat, tak se omlouvám, já se občas neumím vyjádřit, což je moje chyba, že to pak zavádí.

Bartami
Dlouholetý uživatel | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
7. 2. 2013 / 17:32:39 (před 11 roky)
off

Tož, mám menší problém. Koupila jsem si v giftshopu vypnutí reklamy a ona mi tam furt straší. Už jsem se i několikrát odhlásila.

Bartami
11. 2. 2013 / 08:39:02 (před 11 roky)
off

Šéfe, ta reklama pořád nezmizela. Tak kdybys mohl napsat pár písmenek i mě, bylo by to fajn :)

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 124 | Spartacus
11. 2. 2013 / 09:24:26 (před 11 roky)
on
Bartami napsal(a):

Šéfe, ta reklama pořád nezmizela. Tak kdybys mohl napsat pár písmenek i mě, bylo by to fajn :)

Máš vyplou boční (tj. skyscraper, čtverec vypnout nejde, protože je moc zapasovanej do designu) a ta se nezobrazuje.

P.S. Omlouvám se za dlouhou čekačku na mobilu v nemocnici mi to nějak uteklo.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Editováno: 1x | Naposledy: 11. 2. 2013 / 09:24:44
Bartami
11. 2. 2013 / 09:38:24 (před 11 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Máš vyplou boční (tj. skyscraper, čtverec vypnout nejde, protože je moc zapasovanej do designu) a ta se nezobrazuje.

P.S. Omlouvám se za dlouhou čekačku na mobilu v nemocnici mi to nějak uteklo.

Mě zrovna ten čtverec štve nejvíce, ostatní mi nevadí. Tož tak nic, děkuji :)

P.S. Nevadí, hlavně že ses nám vrátil, Doufám, že jsi ok ;)

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 124 | Spartacus
11. 2. 2013 / 09:43:13 (před 11 roky)
on
Bartami napsal(a):

Mě zrovna ten čtverec štve nejvíce, ostatní mi nevadí. Tož tak nic, děkuji :)

P.S. Nevadí, hlavně že ses nám vrátil, Doufám, že jsi ok ;)

Porodnice. :D

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.