Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
V Adblocku se dá nastavit, aby nefungoval na určitých stránkách, teda aspoň u Chrome. Nepřispívat Facebooku mi žádné morální dilema nepůsobí. :)
Palin napsal(a):
V Adblocku se dá nastavit, aby nefungoval na určitých stránkách, teda aspoň u Chrome. Nepřispívat Facebooku mi žádné morální dilema nepůsobí. :)
písní kde to nastavím dík
Nástroje -> Rozšíření -> Možnosti -> Přizpůsobení -> Zobrazovat reklamy na webové stránce nebo doméně -> tam už jen napíšeš stránku
Palin napsal(a):
Nástroje -> Rozšíření -> Možnosti -> Přizpůsobení -> Zobrazovat reklamy na webové stránce nebo doméně -> tam už jen napíšeš stránku
díky, u chromu hotovo u opery s obtížemi též
V giftshopu přibyl nový virtuální dárek. :-)
Kromě toho je tu akce: prvních 10 kupujících ho má šanci získat za akční cenu!
tak jsem to hned musela ozkoušet a musim pochválit :) už tu na mě kouká Olivia s Fauxlivií :)
Tak ta odměna pozadí mě láká,ale mám rozlišení a zároveň formát obrazovky takové,že pozadí na mě nekouká vůbec...No nevím zda si to koupit...
dobrá práce :) chtělo by to i chucka :D
Dobré vylepšení :) Jen jsem se chtěl zeptat - bude se nabídka pozadí časem rozšiřovat?
lukas.coolarik napsal(a):
dobrá práce :) chtělo by to i chucka :D
Souhlasím ;)
Ahoj, nebylo by fajn, kdyby uživatel i viděl, krom toho, kolik mu zbývá na místo předtím, i to, kolik má náskok na místo za ním?