Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
_Andy_ napsal(a):
Dobré vylepšení :) Jen jsem se chtěl zeptat - bude se nabídka pozadí časem rozšiřovat?
Furiant vám nějaká udělal. Včetně Chucka.
Seraphine313 napsal(a):
Ahoj, nebylo by fajn, kdyby uživatel i viděl, krom toho, kolik mu zbývá na místo předtím, i to, kolik má náskok na místo za ním?
Fajn by to bylo. Ale asi to neuděláme, musíte se snažit a drát se dopředu... :)
některé dárečky jsou velmi zajimavé a pěkné, škoda jen že jsou za tolik kreditů, plánujete taky přidat nějaké comics pro nás geeky ? thx for this, hnedka jsem věděl, že to není "Apríl" :P
Fruiko napsal(a):
Fajn by to bylo. Ale asi to neuděláme, musíte se snažit a drát se dopředu... :)
Právě, že tohle by tomu draní se nahoru pomohlo, kdybych viděl, že mě někdo dohání, zvýšil bych aktivitu ;)
Fruiko napsal(a):
Furiant vám nějaká udělal. Včetně Chucka.
Tak to děkujeme ;)
_Andy_ napsal(a):
Tak to děkujeme ;)
No problem... :-)
Furiant napsal(a):
No problem... :-)
dobrá práce. konečně chuck! :D
Dneska jsem si koupil změnu pozadí a je to hodně dobrá vychytávka ( nakonec jsem vybral Fringe ). :)
Plánujete tam dát i nějaké starší seriály - třeba Lost ( Locke a Ben např. )? Nebo Jack Bauer by byl fajn :)
Locke napsal(a):
Dneska jsem si koupil změnu pozadí a je to hodně dobrá vychytávka ( nakonec jsem vybral Fringe ). :)
Plánujete tam dát i nějaké starší seriály - třeba Lost ( Locke a Ben např. )? Nebo Jack Bauer by byl fajn :)
Myslím, že Furiant rád nějaká udělá, třeba SG? :)
USS Odyssea napsal(a):
Myslím, že Furiant rád nějaká udělá, třeba SG? :)
:D No ten bude mít radost :D
Také děkuju, na toto jsem se už nějakou dobu těšil. :) Myslím, že by nebyl špatný nápad dát požadavek na specifické pozadí jako virtuální odměnu. :) (Také si přimlouvám za SG-1 nebo Firefly, prosím pěkně.:))
PS: Vždy se mi po čase vrátí modré pozadí. Dělám něco špatně?