Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Palin napsal(a):
Také děkuju, na toto jsem se už nějakou dobu těšil. :) Myslím, že by nebyl špatný nápad dát požadavek na specifické pozadí jako virtuální odměnu. :) (Také si přimlouvám za SG-1 nebo Firefly, prosím pěkně.:))
PS: Vždy se mi po čase vrátí modré pozadí. Dělám něco špatně?
uuu, Firefly... tak už nejsme jenom trofejo-loudiči :D
aaaja napsal(a):
uuu, Firefly... tak už nejsme jenom trofejo-loudiči :D
:D k Firefly se taky přimlouvám a ještě Castla :D
Teď začínám mít pochyby, jestli nám Furiant vyhoví :D
Zkusím něco udělat... :o) Ale záleží na tom, jak seženu velký fotky... :)
Takže Castle doplněn (máte na výběr dokonce dvě verze, ta první je od ragelly, za druhou nadávejte mně), Firefly taktéž splněno (i když tam to byl celkem dost oříšek, protože vybrat fotky s vysokým rozlišením, které by za něco stály a daly se použít, bylo celkem náročné). A navíc jsem udělal ještě i pozadí s Pretty Little Liars. :)
tak a teď mam dilema na třetí :D děkujeme :)
Furiant napsal(a):
Takže Castle doplněn (máte na výběr dokonce dvě verze, ta první je od ragelly, za druhou nadávejte mně), Firefly taktéž splněno (i když tam to byl celkem dost oříšek, protože vybrat fotky s vysokým rozlišením, které by za něco stály a daly se použít, bylo celkem náročné). A navíc jsem udělal ještě i pozadí s Pretty Little Liars. :)
Mockrát děkuji :)
aaaja napsal(a):
tak a teď mam dilema na třetí :D děkujeme :)
Je to těžký vybrat si jenom jedno :) Já jsem tady minule žádal o pozadí s Chuckem, ale teď se tu na mě kouká Castle :)
Byl bych moc rád za pozadí How I met your mother ...