Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
- Změna na HP pro všechny přihlášené. Pokud jste se někdy účastnili některé z našich diskuzí, tak se před posledními nejprve zobrazují ty, ve kterých jste napsali nějaký příspěvek.
- Statistiky titulků už mají nový koukatelný kabátek, takže je odbetíme a budiž považovány za plnohodnotnou součást webu.
- Ve statistikách nejoblíbenějších seriálů přibyla nová možnost porovnávání a to porovnávání proti předchozímu kalendářnímu měsíci. Takže v podstatě funguje jako taková hitparáda. :-) Je zajímavé sledovat, které seriály momentálně frčí...
Ty diskuze jsou super vychytávka ;) A bezvýznamný tip: Ještě by jsi u loga mohl změnit verzi z 2.0 na 2.1 ;).
mně to teda přijde trošku zmatené, ale asi si zvyknu..
mně to přijde super! tohle mi vadilo, že hned zmizely moje diskuze z hlavní strany a musel jsem je pak dohledávat... jinak pro moje diskuze, zahrnuje se tam i Drbárna?
Mě to taky přijde skvělé, že už nemusím tolik hledat diskuse, ke kterým jsem něco psala. I když ze začátku jsem do trochu lekla:D
A ty statistiky k titulkám jsou taky zajímavé.
Tak tohle se mi velice líbí, dobrá práce Fruiko!
Edit: Ani jsem si nejdřív nevšimla, že zmizela tabulka s nejnovějšími registrovanými :)
mně to přijde super! tohle mi vadilo, že hned zmizely moje diskuze z hlavní strany a musel jsem je pak dohledávat... jinak pro moje diskuze, zahrnuje se tam i Drbárna?
Neřekla bych. Přidala jsem tam příspěvek a nezobrazilo se mi to tam.
dobrá práce, škoda jen, že se tam nezobrazujou příspěvky z drbárny :)
lukas.coolarik napsal(a):
Teď si tak říkám, že se tam nezobrazovaly ani dřív.
USS Odyssea napsal(a):
Teď si tak říkám, že se tam nezobrazovaly ani dřív.
to já vím ...
lukas.coolarik napsal(a):
To určitě škoda není ;-) Chtěli jsme se vyhnout tomu, aby se z HP okamžitě ztrácela zajímavá témata. Drbárna je na drbání a vy dobře víte, kde ji najdete :-)