Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Protože fórum 'trofeje' je spíš o dotazech ohledně trofejí a už to tam bylo plné nápadů, atd, tak jsem založil nové fórum.
Co vaše trofeje? Nápady, všechno, co vás napadá ...
lukas.coolarik napsal(a):
Protože fórum 'trofeje' je spíš o dotazech ohledně trofejí a už to tam bylo plné nápadů, atd, tak jsem založil nové fórum.
Co vaše trofeje? Nápady, všechno, co vás napadá ...
Spíš jsem tím myslela, že bych napsala Fruikovi aby tu diskuzi přesunul a ne abys zakládal nové téma.
USS Odyssea napsal(a):
Spíš jsem tím myslela, že bych napsala Fruikovi aby tu diskuzi přesunul a ne abys zakládal nové téma.
to máš jedno
to máš jedno
to je fakt, tohoto by si museli nejdřív všimnout :D
Všimli jste si, že přibyla nová trofej těm, co vyhráli v tombole? Myslíte si, že ji taky získáte?
Všimli jste si, že přibyla nová trofej těm, co vyhráli v tombole? Myslíte si, že ji taky získáte?
myslim že ne, to ale neznamená že si nekupuju každý den 2 tickety :D
Hruzka napsal(a):
myslim že ne, to ale neznamená že si nekupuju každý den 2 tickety :D
to já taky, zkouším to pořád dokola, a nic ...
to já taky, zkouším to pořád dokola, a nic ...
třeba bude i nějaká pro vytrvalý smolaře, na tu bych šanci měla :D
aaaja napsal(a):
třeba bude i nějaká pro vytrvalý smolaře, na tu bych šanci měla :D
pro ty je taky trofej: Lístečky, samé lístečky - Trofej udělená za určitý počet nakoupených lístků do tomboly.
Měl bych ji taky, ale jednou jsem si místo dvou, koupil jeden :|
pro ty je taky trofej: Lístečky, samé lístečky - Trofej udělená za určitý počet nakoupených lístků do tomboly.
Měl bych ji taky, ale jednou jsem si místo dvou, koupil jeden :|
jo, už jí mam :D taková cena útěchy :D