Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
lukas.coolarik napsal(a):
pro ty je taky trofej: Lístečky, samé lístečky - Trofej udělená za určitý počet nakoupených lístků do tomboly.
Měl bych ji taky, ale jednou jsem si místo dvou, koupil jeden :|
taky jsem to tak jednou udělala :/
Lidi, nezoufejte, musíte věřit, že ji získáte. Já to vůbec nečekala... Naposledy jsem vyhrála... no vidíte, už si ani nemůžu vzpomenout :) a je docela velká pravděpodobnost, že vyhrajete :)
...Až na mě :DD Já to už pomalu vzdávám :D
Michalenka napsal(a):
...Až na mě :DD Já to už pomalu vzdávám :D
já se zatim držim, ale už mě to taky přestává bavit :D
aaaja napsal(a):
já se zatim držim, ale už mě to taky přestává bavit :D
Já v to už nedůvěřuji od té doby, co mám pocit, že je tu na serialzone už nějak vív a víc lidí :DD
Michalenka napsal(a):
Já v to už nedůvěřuji od té doby, co mám pocit, že je tu na serialzone už nějak vív a víc lidí :DD
aspoň se peru o další hvězdičky k trofeji :D
aaaja napsal(a):
aspoň se peru o další hvězdičky k trofeji :D
Na trofeje už jsem se taky vyflákla :DD
Jakou máte nejvzácnější trofej? já mám věrný fanoušek se dvěma hvězdama. Má ji jen 16 lidí :)
já mam Vytrvalýho surfaře se 4 hvězdičkama, má jí 13 lidí
Já mám trofej Rodopisec se jednou hvězdičkou, kterou má 8 lidí. 8 lidí má také mou druhou nejcennější trofej - Showtime se čtyřma hvězdičkama.
A nejvíc si asi cením trofeje Vyhledávaný kamarád se třema hvězdičkama - má jí 14 lidí :)