Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Takže, dneska je velmi snadní najít plno ztracených trofejí ... je Den dětí. Kolik jste jich chytili dneska vy? :)
nejvíc si cením šestihvězdičkový "Vytrvalý surfař", Ztrácený trofeje jsem nepočítal ale "pár" jich bylo :D
lukas.coolarik napsal(a):
Takže, dneska je velmi snadní najít plno ztracených trofejí ... je Den dětí. Kolik jste jich chytili dneska vy? :)
sákryš a já dneska nebyla skoro u netu :-/
mmnm8878 napsal(a):
Jakou máte nejvzácnější trofej? já mám věrný fanoušek se dvěma hvězdama. Má ji jen 16 lidí :)
nejvíc si cením Vytrvalého surfaře *** (14 lidí) , Showtime fanoušek *** (13 lidí), HBO fanoušek *** (12 lidí), Vyhledávaný kamarád *** (14 lidí),Seriálový hodnotitel **** (40 lidí) ...
lukas.coolarik napsal(a):
Myslím, že 6, ale už si to nepamatuju... :), moc jsem tu bohužel ten den nebyla.
Já mám trofeje "Home, sweet home", "Happy birthday!" a "Rodopisec" se 2 hvězdičkama, ty mají 2 lidi a "Dobrou noc..." se 3 hvězdičkama, kterou má 6 lidí. Nejvíc si cením trofeje "Let's play" se 3 hvězdama, tu má 1 člověk :).
Já si nejvíce cením Ztracené trofeje s pěti hvězdičkama, protože o tuto trofej jsem fakt krutě bojoval, ty ostatní ke mně přišly tak nějak sami :)
Mou nejvzácnější trofejí je od dnešního dne 'Vytrvalý surfař' se všemi hvězdičkami :D Dalo to zabrat...
No pro mě to bude "Dítko štěstěny" kterou má pouze 12 Lidí :)
Jinak sem si dnes koupil i dva lístky do tomboly, ale tam už asi takové dítko štěstěny nebudu :D
Má první výhra v tombole! :)