Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
lukas.coolarik napsal(a):
Má první výhra v tombole! :)
Gratulace! Já takové štěstí měla už dvakrát :)
A chudák ragelly se asi nedočká. Asi budem muset šéfiky nějak uplatit :D
Moja najcennejšia trofej je And action! s tromi hviezdičkami ktorú má 11 ľudí :) Najviac si ale asi cením trofeje Pověrčivá trofej s jednou hviezdičkou :)
Ale pri tom ako sa pozerám na pribúdajúce seriály je tu stále viacej anime tak by nebolo zlé mať trofej niečo ako anime fanúšik alebo alebo Anime baka :D či niečo podobné :D
tak tuhle novou trofej jsem fakt nečekal :)
Nejradši a nejvíc si cenim mý Ospalý trofeje se 3 hvězdičkama, kterou má 6 lidí :D Jako věčnou sovu mě tohle fakt potěšilo :-)
Co vaše trofeje v poslední době?
lukascoolarik napsal(a):
Co vaše trofeje v poslední době?
srpen - zatím z října
Let´s play - konečně! =D
Hlas lidu
Profesionální nahaněč
Utraceč kreditů - všechny tři 18. září (počítám, že ten den se dávali do oběhu)
Emmy 2012 - bez hvězdičky (chápete to? já pitomá to změnila, mohla jsem mít dvě hvězdičky)
Vytrvalý surfař se čtyřmi hvězdičkami - včera, vůbec jsem nečekala, že mám prosurfováno už 500 hodin =)
Já mám Emmy se dvěmi hvězdičkami, Utraceč kreditů (což ke mě sedí), a u trofeje Vytrvalý surfař mám už 5 hvězdiček! :D Jak koukám, tak se jich pár nových dalo do oběhu :)
lukascoolarik napsal(a):
..a u trofeje Vytrvalý surfař mám už 5 hvězdiček! :D ..
Se nevychloubej :D trávíš dost času na počítači tím, že děláš titulky, takže máš čas být přihlášený :D
Edit: Vidíš, byl si tu o dva měsíce později než já a prosurfováno máš víc :D Což ale neznamená, že jsem menší seriálomaniak :D :D
USS Odyssea napsal(a):
Se nevychloubej :D trávíš dost času na počítači tím, že děláš titulky, takže máš čas být přihlášený :D
Edit: Vidíš, byl si tu o dva měsíce později než já a prosurfováno máš víc :D Což ale neznamená, že jsem menší seriálomaniak :D :D
:D
Nonstop fanoušek se 4 hvězdičkama