Diskuzní fórum

Pokec o trofejích

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
22. 7. 2012 / 14:26:54 (před 12 roky)
off
lukas.coolarik napsal(a):

Má první výhra v tombole! :)

Gratulace! Já takové štěstí měla už dvakrát :)

A chudák ragelly se asi nedočká. Asi budem muset šéfiky nějak uplatit :D

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
DRAGON
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
13. 9. 2012 / 12:44:10 (před 12 roky)
off

Moja najcennejšia trofej je And action! s tromi hviezdičkami ktorú má 11 ľudí :) Najviac si ale asi cením trofeje Pověrčivá trofej s jednou hviezdičkou :)

Ale pri tom ako sa pozerám na pribúdajúce seriály je tu stále viacej anime tak by nebolo zlé mať trofej niečo ako anime fanúšik alebo alebo Anime baka :D či niečo podobné :D

"Did I ever tell you the definition of Insanity? Insanity is doing the exact same f***ing thing over and over and over again, expecting, s**t to change. That is crazy!" Vaas (Far Cry 3)
Editováno: 1x | Naposledy: 13. 9. 2012 / 12:45:06
hacker3985
Redaktor | Cool level: 44 | Captain Hammer
18. 9. 2012 / 18:38:00 (před 12 roky)
off

tak tuhle novou trofej jsem fakt nečekal :)

Netrap se s tím, když tě někdo pomlouvá za zády. Protože je v perfektní pozici, aby ti mohl políbit p**el.
Lemonie
Uživatel od první verze | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
19. 9. 2012 / 22:51:03 (před 12 roky)
off

Nejradši a nejvíc si cenim mý Ospalý trofeje se 3 hvězdičkama, kterou má 6 lidí :D Jako věčnou sovu mě tohle fakt potěšilo :-)

Whatever
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
2. 10. 2012 / 20:59:02 (před 12 roky)
off

Co vaše trofeje v poslední době?

Odyssea
3. 10. 2012 / 09:32:35 (před 12 roky)
off
lukascoolarik napsal(a):

Co vaše trofeje v poslední době?

srpen - zatím z října

Let´s play - konečně! =D
Hlas lidu
Profesionální nahaněč
Utraceč kreditů - všechny tři 18. září (počítám, že ten den se dávali do oběhu)
Emmy 2012 - bez hvězdičky (chápete to? já pitomá to změnila, mohla jsem mít dvě hvězdičky)
Vytrvalý surfař se čtyřmi hvězdičkami - včera, vůbec jsem nečekala, že mám prosurfováno už 500 hodin =)

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
lukascoolarik
3. 10. 2012 / 19:30:02 (před 12 roky)
off

Já mám Emmy se dvěmi hvězdičkami, Utraceč kreditů (což ke mě sedí), a u trofeje Vytrvalý surfař mám už 5 hvězdiček! :D Jak koukám, tak se jich pár nových dalo do oběhu :)

Odyssea
4. 10. 2012 / 10:07:42 (před 12 roky)
off
lukascoolarik napsal(a):

..a u trofeje Vytrvalý surfař mám už 5 hvězdiček! :D ..

Se nevychloubej :D trávíš dost času na počítači tím, že děláš titulky, takže máš čas být přihlášený :D
Edit: Vidíš, byl si tu o dva měsíce později než já a prosurfováno máš víc :D Což ale neznamená, že jsem menší seriálomaniak :D :D

Editováno: 1x | Naposledy: 4. 10. 2012 / 10:09:30
lukascoolarik
5. 10. 2012 / 20:52:43 (před 12 roky)
off
USS Odyssea napsal(a):

Se nevychloubej :D trávíš dost času na počítači tím, že děláš titulky, takže máš čas být přihlášený :D
Edit: Vidíš, byl si tu o dva měsíce později než já a prosurfováno máš víc :D Což ale neznamená, že jsem menší seriálomaniak :D :D

:D

hacker3985
Redaktor | Cool level: 44 | Captain Hammer
6. 10. 2012 / 22:56:37 (před 12 roky)
off

Nonstop fanoušek se 4 hvězdičkama

Netrap se s tím, když tě někdo pomlouvá za zády. Protože je v perfektní pozici, aby ti mohl políbit p**el.