Diskuzní fórum

Filtrování seriálů, hodnocení a jiné

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
12. 5. 2012 / 16:01:03 (před 12 roky)
off

Seraphine, věř mi, že to nemá cenu řešit a vymýšlet :-)
Na Fruika jsem ohledně tohohle problému šel už mnohokrát a nakonec uznal, že jeho argumenty mají zcela jasnou logiku. Nemůžeš s určitostí poznat, zda člověk danou věc viděl nebo ne (zmiňovaná Budapešť nebo různé pre-air úniky). Lidem to hodnotit nezabráníš, buď to jsou hlupáci a hodnotí nebo nejsou a počkají si, až danou věc uvidí. Navíc je to tak, jak jsem psal, předčasným hodnocením porušují pravidla a my si je dohledáme, až budou chtít za takto získané kredity svoje odměny...

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
12. 5. 2012 / 16:09:37 (před 12 roky)
off
megawir napsal(a):

Seraphine, věř mi, že to nemá cenu řešit a vymýšlet :-)
Na Fruika jsem ohledně tohohle problému šel už mnohokrát a nakonec uznal, že jeho argumenty mají zcela jasnou logiku. Nemůžeš s určitostí poznat, zda člověk danou věc viděl nebo ne (zmiňovaná Budapešť nebo různé pre-air úniky). Lidem to hodnotit nezabráníš, buď to jsou hlupáci a hodnotí nebo nejsou a počkají si, až danou věc uvidí. Navíc je to tak, jak jsem psal, předčasným hodnocením porušují pravidla a my si je dohledáme, až budou chtít za takto získané kredity svoje odměny...

no dobře.. ale už jen dvě věci. Pokud bude ten člověk chtít získat odměnu, jak budeš vědět, že mezitím ten seriál už neviděl? Možná by se mělo někam hodit malé upozornění...

Druhá věc je ta, že kdybych sem přišel jako nový uživatel a koukl na nějaký seriál, který bude takhle dopředu ohodnocený, tak si buď řeknu, že ti lidi jsou idioti a tohle je server s idiotama, kteří neumějí objektivně hodnotit => už sem nepůjdu; nebo si řeknu, aha, ti lidi o tom seriálu vědí asi něco víc, takže ten seriál je takový a takový, podle hodnocení. A pak se buď podívám a budu zklamaný (tím pádem budu i trochu zklamaný ze serveru, který mi doporučil špatný seriál), nebo se nepodívám. V každém případě to je pro SZ nevýhodné jednání.

And when my time is up, have I done enough?
megawir
12. 5. 2012 / 16:15:15 (před 12 roky)
off

K prvním bodu - lze dohledat a poznat, kdy byl seriál hodnocen + jsou tu černé puntíky, věř mi :) Podobná individua jsou pod dohledem, jakmile na sebe upozorní.

K bodu dva - já bych to tak tragicky neviděl ;-) Sám to hodnocení dopředu fakt nesnáším, ale od seriálu by mě to neodradilo, rád si názor dělám sám.

Seraphine313
12. 5. 2012 / 16:16:42 (před 12 roky)
off
megawir napsal(a):

K prvním bodu - lze dohledat a poznat, kdy byl seriál hodnocen + jsou tu černé puntíky, věř mi :) Podobná individua jsou pod dohledem, jakmile na sebe upozorní.

Když potom ten seriál přehodnotím znova, černý puntík se smaže?

allyska
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
12. 5. 2012 / 16:16:46 (před 12 roky)
off
megawir napsal(a):

My jsme už dříve vysvětlovali, že takové opatření bohužel není z technických důvodů možné (zabránit hodnocení seriálů, které zatím neměly prmiéru). Každopádně by si ti lidé měli uvědomit, že porušují pravidla ohledně zisku kreditů a ve výsledku to pro ně bude znamenat, že si nebudou moci pořídit v Giftshopu žádnou odměnu...

uživatel atlas29 by si to zasloužil, hodnotí kupu seriálů jen podle popisu a přijde mu to normální, jak mi psal :D

megawir
12. 5. 2012 / 16:18:26 (před 12 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

Když potom ten seriál přehodnotím znova, černý puntík se smaže?

Nesmaže.

allyska napsal(a):

uživatel atlas29 by si to zasloužil, hodnotí kupu seriálů jen podle popisu a přijde mu to normální, jak mi psal :D

Víme o něm :-)

Lemonie
Uživatel od první verze | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
12. 5. 2012 / 16:19:56 (před 12 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

Druhá věc je ta, že kdybych sem přišel jako nový uživatel a koukl na nějaký seriál, který bude takhle dopředu ohodnocený, tak si buď řeknu, že ti lidi jsou idioti a tohle je server s idiotama, kteří neumějí objektivně hodnotit => už sem nepůjdu; nebo si řeknu, aha, ti lidi o tom seriálu vědí asi něco víc, takže ten seriál je takový a takový, podle hodnocení. A pak se buď podívám a budu zklamaný (tím pádem budu i trochu zklamaný ze serveru, který mi doporučil špatný seriál), nebo se nepodívám. V každém případě to je pro SZ nevýhodné jednání.

Hele v každý společnosti je prostě určitý procento debilů (na internetu ještě větší), takže si nemyslím, že by pár idiotů, co hodnotí napřed, někoho odradilo od toho sem chodit :-P

Whatever
Seraphine313
12. 5. 2012 / 16:22:32 (před 12 roky)
off
Lemonie napsal(a):

Hele v každý společnosti je prostě určitý procento debilů (na internetu ještě větší), takže si nemyslím, že by pár idiotů, co hodnotí napřed, někoho odradilo od toho sem chodit :-P

no ... v rámci maximalizace užitku bych osobně hledal ten nejkvalitnější server... to je taky jeden z důvodů, proč jsem tady. Tohle bylo míněno jako zlepšení...

Hruzka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
12. 5. 2012 / 18:40:58 (před 12 roky)
off
megawir napsal(a):

K bodu dva - já bych to tak tragicky neviděl ;-) Sám to hodnocení dopředu fakt nesnáším, ale od seriálu by mě to neodradilo, rád si názor dělám sám.

Ó černá listina, hm... nebylo by dobrý to někde třeba i zveřejnit?

Seraphine313
12. 5. 2012 / 18:46:25 (před 12 roky)
off
Hruzka napsal(a):

Ó černá listina, hm... nebylo by dobrý to někde třeba i zveřejnit?

to by asi nebylo dobré... každý by se pak začal ohrazovat, že je tam neprávem... spíš bych rozeslal personal message s upozorněním...