Diskuzní fórum

Filtrování seriálů, hodnocení a jiné

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

hacker3985
Redaktor | Cool level: 44 | Captain Hammer
9. 6. 2012 / 15:02:17 (před 12 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

Mám takový nápad, je to trochu inspirované FDb, ale myslím, že by to nebylo úplně od věci.

Jak víme, jsou tu redaktoři, kteří mohou přidávat epizody, obsahy, atd. Co ale kdyby uživatelé mohli taky přidat obsah epizody nebo zlepšit obsah seriálu? Něco jako je funkce "Napsat obsah" u požadavků na seriály. Tady by se to ale odeslalo do redakčního systému, kde by to redaktor schválil. Myslím, že by to redaktorům ulehčilo práci a zkvalitnilo obsah SerialZone.

pěkný nápad

Netrap se s tím, když tě někdo pomlouvá za zády. Protože je v perfektní pozici, aby ti mohl políbit p**el.
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
9. 6. 2012 / 17:04:23 (před 12 roky)
on
Seraphine313 napsal(a):

Mám takový nápad, je to trochu inspirované FDb, ale myslím, že by to nebylo úplně od věci.

Jak víme, jsou tu redaktoři, kteří mohou přidávat epizody, obsahy, atd. Co ale kdyby uživatelé mohli taky přidat obsah epizody nebo zlepšit obsah seriálu? Něco jako je funkce "Napsat obsah" u požadavků na seriály. Tady by se to ale odeslalo do redakčního systému, kde by to redaktor schválil. Myslím, že by to redaktorům ulehčilo práci a zkvalitnilo obsah SerialZone.

Je to rozpracované, ale je kolem toho spousta problémů, co je potřeba vyřešit.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
25. 10. 2015 / 18:49:42 (před 9 roky)
off

Chtěla jsem se zeptat k tomu filtrování seriálů. Dalo by se přidat, aby se seriály podle nějakého filtru daly zobrazit podle přidání? Chápete mě? Já si nastavím nějaké parametry popisující seriály, které chci omrknout, ale třeba za půl roku už je takových seriálů víc, ale protože se seriály přidávají i zpětně, ne jen novinky, tak nemám jak vyhledat ty, jejichž profily jsem ještě neviděla, a musím projít zase celý ten seznam znovu.

4/4
1234