Diskuzní fórum

Seriálová hudba

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

channina
Uživatel od první verze | Cool level: 133 | Jackson 'Jax' Teller
23. 4. 2012 / 22:05:14 (před 12 roky)
off

odkaz

Můj oblíbený Haven :)

What's meant to be, eventually will be.
Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
23. 4. 2012 / 22:19:00 (před 12 roky)
off

No jooooo, Ilonka aby nezačala songem z poslední Deleny... :D

A poslední song od Monči, ten zbožňuju... "Into the dark" si pouštím hodně často. Vlastně celá druhá řada Haven měla dobrý songy. :-)

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
aaaja
Uživatel od první verze | Cool level: 46 | Richard Hammond
23. 4. 2012 / 22:21:35 (před 12 roky)
off
haroska napsal(a):

A poslední ode mně:) Tahle písnička je z aktuální epizody GA, konkrétně 10. dílu tuším. To už je druhá písnička od Snow Patrol, která v tomhle seriálu zazněla a učarovala :)

Snow Patrol miluju a v GA jsou hodně často. Vůbec v GA jsou super písničky :)

odkaz

ještě zjistit, jak se to sem vkládá :D

There are no cows in space.
Editováno: 5x | Naposledy: 24. 4. 2012 / 14:09:40
Furiant
23. 4. 2012 / 22:25:51 (před 12 roky)
off

Jinak tedy zbožňuju tuto písničku z Chucka 4x13 (a pilotu The Secret Circle a prý i jednoho dílu Gossip Girl): http://www.youtube.com/watch?v=WdO85Qf4Poc

A potom nedám dopustit na tuhle cover verzi, která zazněla v Californication:

http://www.youtube.com/watch?v=IWedyonBtic

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Lemonie
Uživatel od první verze | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
23. 4. 2012 / 22:39:47 (před 12 roky)
off

http://www.youtube.com/watch?v=ZQNj3thCdco
Tak já zase přidám něco rychlejší. Tuhle písničku zbožňuju, objevila se snad kdysi v Ghost Whisperer :-)

Whatever
channina
Uživatel od první verze | Cool level: 133 | Jackson 'Jax' Teller
23. 4. 2012 / 22:47:25 (před 12 roky)
off
Furiant napsal(a):

A poslední song od Monči, ten zbožňuju... "Into the dark" si pouštím hodně často. Vlastně celá druhá řada Haven měla dobrý songy. :-)

To jo, já se rozhodovala, jestli sem strčím Your song, tohle nebo Will You Still Love Me Tomorrow, ale vsadila jsem na jistotu :D

What's meant to be, eventually will be.
haroska
Uživatel od první verze | Cool level: 45 | Jeremy Clarkson
23. 4. 2012 / 23:08:31 (před 12 roky)
off
Furiant napsal(a):

Ty pohádková vílo, neštvi Ilonku!:))))) A neboj, vyštrachám lepší pecky :) Abych nenadržovala jen TVD :D

Furiant
23. 4. 2012 / 23:11:44 (před 12 roky)
off
channina napsal(a):

To jo, já se rozhodovala, jestli sem strčím Your song, tohle nebo Will You Still Love Me Tomorrow, ale vsadila jsem na jistotu :D

Tak pro mě by byl jistotou každý song z těch uvedených... ale je fakt, že Into the dark mám asi fakt nejraději. :o)

haroska napsal(a):

Ty pohádková vílo, neštvi Ilonku!:))))) A neboj, vyštrachám lepší pecky :) Abych nenadržovala jen TVD :D

A ty mě neštvi s tou vílou! :D Děkovala jsi mi za pozadí s PLL, tak ten vděk vyjádři tak, že mi tak nebudeš říkat... :P :D

IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
24. 4. 2012 / 00:40:33 (před 12 roky)
off

odkaz

Mám hrozně ráda to celkové zakončení seriálu a vždycky, když mi v playlistu naskočí tahle písnička, vzpomenu si... Až se kolikrát úplně zastavím, jak si ji vychutnávám :)

haroska
Uživatel od první verze | Cool level: 45 | Jeremy Clarkson
24. 4. 2012 / 11:10:59 (před 12 roky)
off

Tak ty jo, ta YOUNG BLOOD je pecková, ale znám jí z nějakýho filmu. Nevím, jestli z Prciček nebo nějaký jiný romantický komedie - ale supeer :) Já jsem tak šikovná, že jsem založila tohle fórum :D Očekávám další perly :)