Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
- V giftshopu jsme spustili tombolu o kredity. Funguje jednoduše. Koupíte lístek (či výhodněji dva) a čekáte na půlnoc na losování. Počet kreditů o které se hraje postupně roste podle toho kolik lidí daný den hraje. Pššš... možná se k tombole vážou i nějaké nové trofeje.
Další drobnější změny z dřívějška
- U ztracené trofeje přibyl žebříček nejlepších hledačů
- Ve filtru seriálů jdou nyní výsledky řadit podle různých kritérií a přihlášení uživatelé mohou odfiltrovat seriály, které už viděli
- A na konec změna, kterou jistě už všichni postřehli a tou je možnost koupit si v giftshopu změnu pozadí webu
Fruiko napsal(a):
- Ve filtru seriálů jdou nyní výsledky řadit podle různých kritérií a přihlášení uživatelé mohou odfiltrovat seriály, které už viděli
Bohužel mi tahle vychytávka nějak nechce fungovat. Jsem přihlášená, zkoušela jsem to v chromu i IE, kde je chyba? :-(
Lemonie napsal(a):
Bohužel mi tahle vychytávka nějak nechce fungovat. Jsem přihlášená, zkoušela jsem to v chromu i IE, kde je chyba? :-(
Nechce fungovat, jak?
Jako nezobrazuje se zaškrtáváko, nebo to i přes to vypisuje něco, co nemá?
Fruiko napsal(a):
Nechce fungovat, jak?
Jako nezobrazuje se zaškrtáváko, nebo to i přes to vypisuje něco, co nemá?
Pardon, za nespecifikaci. Vypisuje, co nemá.
Mně taky ne, vypisuje i ty, které mám ohodnocené. Opera 11 a Firefox 11.
Fruiko napsal(a):
- V giftshopu jsme spustili tombolu o kredity. Funguje jednoduše. Koupíte lístek (či výhodněji dva) a čekáte na půlnoc na losování. Počet kreditů o které se hraje postupně roste podle toho kolik lidí daný den hraje.
ta tombola je skvělej nápad,a jestli za ní budou i trofeje, tak o to větší mám radost jen se obávám, že to tady za chvíli bude samej gambler :D
Lemonie napsal(a):
Pardon, za nespecifikaci. Vypisuje, co nemá.
Tak snad teď. ;-)
Right, funguje. Good job!
Fruiko napsal(a):
Tak snad teď. ;-)
Jj, děkuji, už to funguje :-)
Konečne som našla fórum o tombole, ale že mi to trvalo!
Moja otázka znie, či si niekde viem pozrieť, koľko lístkov do tomboly som si už kúpila? Akože doteraz, odkedy som začala tombolu hrať.