Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Mením svoju otázku spred 6 týždňov :D Vie mi aspoň niekto povedať, za koľko lístkov za získava ktorá trofej (teda tá jedna trofej, ale s rôznym počtom hviezdičiek)? :)
Lill napsal(a):
Mením svoju otázku spred 6 týždňov :D Vie mi aspoň niekto povedať, za koľko lístkov za získava ktorá trofej (teda tá jedna trofej, ale s rôznym počtom hviezdičiek)? :)
odpoveď na prvú otázku - nie, ale ak požiadaš Fruika, možno by spravil nejakú štatistiku v tej tombole, aspoň osobnú pre každého človeka - nech vidí, koľko lístkov už kúpil ;) a čo sa týka druhej otázky, tak to veru chce veľa lístkov :D ja mám od 8. októbra 2013 4 hviezdičky a kupujem, až na nejaké výnimky, denne 2 lístky už možno aj viac ako rok...neviem, kedy som presne začal, ale cca ten rok +-
//a teda pri tej trofeji sa ti navyšuje počet hviezdičiek podľa zakúpených lístkov...podľa mojich výpočtov to bude cca po každých 150-200 lístkov...
Ja chápem princípu navyšovania tej trofeje. Tiež mám 4 hviezdičky (niekedy od tohto týždňa) a tiež kupujem takmer denne (ak nezabudnem), ale zo zvedavosti som chcela vedieť konkrétne číslo :)
Lill napsal(a):
Ja chápem princípu navyšovania tej trofeje. Tiež mám 4 hviezdičky (niekedy od tohto týždňa) a tiež kupujem takmer denne (ak nezabudnem), ale zo zvedavosti som chcela vedieť konkrétne číslo :)
aha, tak to bohužiaľ...ja že si len nedávno začala kupovať alebo tak :D konkrétne čísla vie len náš vedúci, a pochybujem, že vyzradí firemné tajomstvo :D
Stejně jako u všech trofejí je každá další hvězdička těžší. A pětihvězdička určitě byla vyprojektovaná na rok+.