Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Jaký máte na tento seriál názor.Oblíbená postava.Já Glee miluju :)
Budu hádat: tvoje oblíbená postava je Quinn. Trefil jsem se? :)
To je strašný seriál :D První řadu jsem zvládla, ale další vidět opravdu nemusím.
ke Glee mám takovej love-hate vztah.. skoro při každý epizodě si říkám jaká je to strašná ptákovina, ale přesto to furt strašně žeru :D a dokonce se považuju i za Gleeka :D ... je to prostě taková moje úchylka ;) .. jinak nejvíc mám ráda Santanu, pak asi Kurta a Rachel...
Locke napsal(a):
správně :D
Locke napsal(a):
Nečekaně:D Vůbec se to nedá poznat podle fotky:D
Já jsem koukala na Glee kdysi dávno, pak jsem nějak přestala a asi mi to nevadilo, protože jsem na to úplně zapomněla. A teď nedávno, když jsem hledala zase nějakej seroš, jsem si vzpomněla právě na Glee a musím říct, že mě to úplně nadchlo. Naprosto miluju Kurta a Blaina, resp. 4. řada mi přijde už trochu mimo to klasický Glee, ale pro Klaine mám slabost pořád a čekám, co se bude dít, jestli nám Ryan celou dobu dával falešný naděje a Blaine Kurta nepožádá o ruku, tak jsem s tím serošem skončila. No spíš asi ne, ale..!!
Viděla jsem pár dílů a není to vyloženě špatné, jen se na to už cítím možná trochu stará :) Jednoduše mě to nenadchlo tak, abych se na to začala pravidelně dívat.
Makec napsal(a):
Viděla jsem pár dílů a není to vyloženě špatné, jen se na to už cítím možná trochu stará :) Jednoduše mě to nenadchlo tak, abych se na to začala pravidelně dívat.
Tak člověk to asi nemůže brát úplně vážně no.. :) Problémy se tam neřeší zrovna jako v reálným životě, ale když na to kouká člověk s nadhledem, tak je to slušná oddychovka a když k tomu hodijou hezkou písničku.... :)
Ivčí napsal(a):
Tak člověk to asi nemůže brát úplně vážně no.. :) Problémy se tam neřeší zrovna jako v reálným životě, ale když na to kouká člověk s nadhledem, tak je to slušná oddychovka a když k tomu hodijou hezkou písničku.... :)
Jasně, oddychovka je to určitě příjemná, některé písničky jsou navíc skvěle zpracované, takže se i dobře poslouchají :) Svou fanouškovskou základnu má Glee každopádně širokou, takže to zřejmě funguje.