Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Potřeboval bych zase píchnout s článkem. Sepisuji přehled letos zařínutých novinek a u některých seriálů, co nesleduji by mě zajímalo, jak to ukončili.
Jde mi hlavně o to jak moc byl otevřený konec, případně jestli se všechno dořešilo atd. Nebo jestli byl na konci ošklivý cliffhanger, jehož roulení se už nedočkáme.
Můžete psát PM, budu postupně aktulizovat, co mě zajímá a co ještě nemám.
GCB
Missin
Pan Am
River
The Secret Circle
Ringer
Gifted Man
Alcatraz
Terra Nova
Awake
Unforgettable
Tak už chybí jen Pan Am. Tak někdo tuší, jak to ukončili?
Můžu rovnou sem? Ale nepamatuju si to už moc přesně :D
Objevilo se těhotenství Amandy a oboustranné vyznání lásky Laury a Teda, který si měl Amandu brát. Colette zjistila, že je z židovské rodiny a že má bratra. Dean, který byl suspendován na 6 měsíců, jí chtěl pomoct najít ho. Maggie se nechala přemluvit Broylesem k pašeráctví. Kate se má stát plnohodnotným agentem.
Na druhou stranu to bylo ale zakončeno "ukončovací" scénou všech, takovou loučecí.
Snad jsem to pochopila dobře :)
Meimei napsal(a):
Můžu rovnou sem? Ale nepamatuju si to už moc přesně :D
Objevilo se těhotenství Amandy a oboustranné vyznání lásky Laury a Teda, který si měl Amandu brát. Colette zjistila, že je z židovské rodiny a že má bratra. Dean, který byl suspendován na 6 měsíců, jí chtěl pomoct najít ho. Maggie se nechala přemluvit Broylesem k pašeráctví. Kate se má stát plnohodnotným agentem.
Na druhou stranu to bylo ale zakončeno "ukončovací" scénou všech, takovou loučecí.
Snad jsem to pochopila dobře :)
To snad stačí.