Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Koupila jsem si za kredity v Giftshopu zmenu pozadi, nastavila jsem si motivy ze serialu The vampire diaries, ale nic se nezměnilo. Zkusila jsem i jiné motivy ze serialů, ale pořád nic. Nevím jestli dělám něco špatně, a nechci aby mi ty kredity jen tak propadli. Předem díky za jakoukoli pomoc
Katules napsal(a):
Koupila jsem si za kredity v Giftshopu zmenu pozadi, nastavila jsem si motivy ze serialu The vampire diaries, ale nic se nezměnilo. Zkusila jsem i jiné motivy ze serialů, ale pořád nic. Nevím jestli dělám něco špatně, a nechci aby mi ty kredity jen tak propadli. Předem díky za jakoukoli pomoc
To určitě ne. Ukazuje mi to, že máš nastaveno TVD. Uvidíš při dalším přihlášení. Pokud pořád nepůjde, tak znovu reklamuj.
Tak jsem tu zase, a pořád mám pozadí stejné jako na začátku, žádné TVD.
Divné... Můžeš ještě zkusit aktualizovat stránku? Protože v databázi je všechno, tak jak má být...
Tak se omlouvám. Už jsem na to přišla - mám netbook, a jelikož má malé rozlišení tak to pozadí nejde vidět, dokud si nezmenším stránku. Pak se mi postranách objeví Stefan a Katrina, pak ale zase nepřečtu žádný text na stránce, až budu doma na velkým PC, tak to snad bude vše OK. Děkuji moc za ochotu
Nebudete prosím ještě do budoucna rozšiřovat výběr pro nastavení pozadí webu? :)
z dalších seriálů mě pro inspiraci napadá třeba
parenthood
downton abbey
dallas
lying game
gossip girl
one tree hill
gilmore girls
grey's anatomy
desperate housewives
prison break
the client list
nebo vampire diaries (s damonem místo stefana :D)
Každopádně i za to co tam je moc díky :) (To, že z výběru zas tak moc seriálů neznám, popřípadě se mi nelíbí a vybírám tak většinou ze 3 co mě brzo omrzí, je můj problém :D )
monberunka napsal(a):
(To, že z výběru zas tak moc seriálů neznám, popřípadě se mi nelíbí a vybírám tak většinou ze 3 co mě brzo omrzí, je můj problém :D )
Mám stejný problém :D Taky bych se přikláněla k nějakým dalším obrázkům - pokud jsou vhodné obrázky, je čas a chuť :) Ale jinak díky vůbec za možnost změny pozadí :)
Navrhuji třeba Suits nebo White Collar.
Při vybírání zakoupeného pozadí je daný combo-box zobrazován chybně ve Firefoxu (verze 17.x.x). Po pouhém kliknutí totiž ihned poté zmizí, je prozatím nutné držet levé tlačítko myši pro výběr požadovaného pozadí. :-)
Vojťas napsal(a):
Při vybírání zakoupeného pozadí je daný combo-box zobrazován chybně ve Firefoxu (verze 17.x.x). Po pouhém kliknutí totiž ihned poté zmizí, je prozatím nutné držet levé tlačítko myši pro výběr požadovaného pozadí. :-)
Myslím že na to stačí dvojklik aby to drželo, ale už nějakou dobu změnu pozadí nemám aktivovanou, tedy nic nezaručuji.
...Ale asi si ji budu muset znova pořídit, abych mohla mít doctora celou zimu :)
Vojťas napsal(a):
Taky mi to blbne, ale stačí při držení najet kurzorem do okna s možnostmi a držení pak už není nutné.