Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D., Arrow, Warehouse 13, Game of Thrones, NCIS, NCIS: Los Angeles, NCIS: Red, Doctor Who, Grimm, Hawaii Five-0, Revolution, Elementary, Once Upon a Time, Bones, Vampire Diaries, Originals, Naruto Shippuuden (záleží na fillerech), One Piece, Shingeki no Kyojin, Hunter X Hunter a další podle toho co mě zaujme. (Kde na to mám brát cas :D)
Hacker3985 napsal(a):
Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D., Arrow, Warehouse 13, Game of Thrones, NCIS, NCIS: Los Angeles, NCIS: Red, Doctor Who, Grimm, Hawaii Five-0, Revolution, Elementary, Once Upon a Time, Bones, Vampire Diaries, Originals, Naruto Shippuuden (záleží na fillerech), One Piece, Shingeki no Kyojin, Hunter X Hunter a další podle toho co mě zaujme. (Kde na to mám brát cas :D)
Red zabili, hned o jeden míň :D
Ja budem sledovať len True Blood & Pretty Little Liars (aj keď som povedala, že prestanem, asi budem príliš zvedavá) cez leto a potom od jesene The Vampire Diaries, The Original, Supernatural.
Stačí :)
ragelly napsal(a):
o jeden víc či méně to by se dalo zařadit do "a další podle toho co mě zaujme" s doplněním + ty na který jsem si nevzpomněl :D
Furiant napsal(a):
Renátko, ty už tam nemáš Deníčky? A ani Originals nebudeš sledovat?! Styď se! :-D
Ani mě nehne. Byla jsem zklamaná z Deníků a vím, že bych byla zklamaná i z TO :D
Castle, Warehouse 13, Suits, Criminal Minds, NCIS:LA, Doctor Who, Grimm, Hawaii 5-0, New Girl, 2BG, OUAT, Wonderland, Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D., Almost Human, BBT, HIMYM, GoT, Bones, Sherlock, Downton Abbey, Misfits, Community a asi ještě nějaké novinky, ale to spíš komedie
ragelly napsal(a):
On RED nakonec nebude? :-O
Ree napsal(a):
On RED nakonec nebude? :-O
Nope, nevybrali ho... na desátou večer po NCIS a LA dali Person of Interest.
Můj seznam seriálu je asi takový
Posel ztracených duší
Teorie velkého třesku
Angel
Pravá krev
Láska je láska
Gympl s ručením omezeným
Medium
No, a možná se podívám i na Dextera, Simpsonovi a další co mi padnou do oka :D
Tak za mě to bude vypadat asi takhle:
24
2 Broke Girls