Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Do giftshopu přidán úžasný mailkalendář. Více informací přímo tam. Ale testeři vám jistě potvrdí, že to je úžasná vychytávka...
Prvních 100 má navíc šanci vyzkoušet si ho za úžasnou akční cenu...
Mailkalendář
bola som medzi tými čo ho mohli skúšať a musím povedať,že je to ozaj dobrá vecička =D
když ten giftshop vůbec nepoužívám, tak jsem si řekla, že by to mohl být dobrý start. uvidíme.
ja si sice zvykla kazdej den jako prvni zkontrolovat serialzone, ale vyzkouset to musim :D
aaaja napsal(a):
ja si sice zvykla kazdej den jako prvni zkontrolovat serialzone, ale vyzkouset to musim :D
jsem na tom podobně ale za skoušku se nic nedá :D
Hacker3985 napsal(a):
jsem na tom podobně ale za skoušku se nic nedá :D
Já taky chodím na serialzone víc než do mailu, ale za akční cenu 10 kreditů - no nekupte to :) Takhle nějak fungují i slevy v supermarketu, člověk koupí i to, co vlastně vůbec nepotřebuje :-)
To je pravda,i když jsem na SZ vždycky jako první,Mailkalendář jsem si stejně koupil :D
no nevím, jestli jsem na serialzone častěji než na mailu, ale každopádně mě nikdy nenapadne mrknout se na kalendář.
chci se zeptat... nejde to nějak vypnout? co mi chodí mailem i epizody z těch ve "chci vidět", je ten mail stejně hrozně nepřehledný, takže ho ani nepoužívám. zbytečně mi plní schránku a třeba i systému by to trošku ulevilo. o kredity mi nejde, čistě o tu zbytečnost, dalo by se říct.
ševča napsal(a):
chci se zeptat... nejde to nějak vypnout? co mi chodí mailem i epizody z těch ve "chci vidět", je ten mail stejně hrozně nepřehledný, takže ho ani nepoužívám. zbytečně mi plní schránku a třeba i systému by to trošku ulevilo. o kredity mi nejde, čistě o tu zbytečnost, dalo by se říct.
Ono se to samo vypne až to dojde období.
Ale ty chci vidět jsem měl dojem, že už jsou opravený... Pokud máš v nastavení, že chceš jen první epizodu, tak by neměly chodit.